El president Mas visita l’0pen Night 2019 per donar suport a Sastre i Junts per Granollers

Més de dues hores va durar la passejada que anit va fer pels carrers de Granollers el president Artur Mas al costat d’Àlex Sastre, el candidat a l’alcaldia de Junts per Granollers, acompanyats d’Ada Parellada, granollerina i candidata de Junts per Catalunya al Congrés de Diputats, i també Laura Sabatés i Josep Maria Noguera, números dos i tres, respectivament, de la llista que encapçala Sastre per a les pròximes Eleccions Municipals del 26 de maig.

Enmig d’una gran expectació, i amb una àmplia cobertura informativa, Mas, Sastre, Parellada, Sabatés i Noguera, van visitar diversos establiments de la ciutat durant el llarg recorregut i es van fotografiar amb els integrants de l’estand del Club Natació Granollers i amb nombrosos ciutadans que van anar reconeixent l’expresident de la Generalitat de Catalunya i li van voler mostrar la seva estima i simpatia i que van aprofitar l’oportunitat per retrar-se amb ell a base de fotos convencionals o selfies pels carrers de la vila, que presentava un aspecte magnífic en aquesta setena edició de l’Open Night, cita que organitza l’associació Gran Centre Granollers.

COMPARTEIX!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email