fbpx

Anunciem un acord amb DemòcratesCAT per concòrrer conjuntament a les eleccions del 28-M

Amb aquest acord sumem persones a l’entorn d’un projecte de ciutat i també de país. Àlex Sastre, el nostre candidat a l’alcaldia de Granollers, acompanyat d’Oriol Vila, cap de DemòcratesCAT, ha destacat que ‘aquest pas mostra la voluntat de recosir un espai polític que en els últims anys s’ha atomitzat a Catalunya i a Granollers’.

Jordi Planas, Oriol Vila, Àlex Sastre i Josep Maria Noguera, d’esquerra a dreta, durant l’acte d’avui

Aquesta tarda, a la nova seu de Junts per Granollers, Àlex Sastre i Oriol Vila, acompanyats pel nostre regidor Josep Maria Noguera i Jordi Planas, de DemòcratesCAT, han presentat als mitjans de comunicació l’acord assolit entre les dues formacions. ‘Aspirem a ser el pal de paller de l’independentisme a la ciutat, i per això volem sumar forces i el màxim de persones al nostre projecte’, ha dit Sastre. Durant l’acte, pensant en la próxima cita electoral del 28 de maig, ha afirmat que ‘creiem que hi ha la possibilitat d’un canvi real a la ciutat després de molts anys, i per això és clau sumar el màxim de forces’.

Oriol Vila, que ha estat regidor a l’Ajuntament de Granollers entre el 1999 i el 2003 i, formant equip amb el mateix Sastre, entre 2015 i 2019, ha assenyalat que ‘ara qui té capacitat d’aglutinar tota la força de l’independentisme és Junts’, i ha afegit: ‘Només és creïble el projecte alternatiu si posa l’alternativa per davant de la diferència’.

 

 

COMPARTEIX!