fbpx

Arnau Peral s’incorpora al projecte de Junts per Granollers

Fa una setmana el cap de llista de Junts per Granollers, Àlex Sastre, anunciava un acord electoral amb Demòcrates per tal de que les dues formacions concorrin juntes a les eleccions municipals del 28 de maig. Aquest acord va ser fruit de la voluntat de Junts i del seu cap de llista de sumar i algutinar persones i forces polítiques entorn del projecte que vol ser el pal de paller de l’independentisme. Alhora va ser fruit de la voluntat d’Àlex Sastre de posar el seu gra de sorra per reunificar l’espai polític de Junts, fins ara atomitzat.

I per aquest motiu, i amb la mateixa voluntat de seguir sumant persones entorn d’aquest projecte polític, Sastre ha anunciat avui que l’Arnau Peral, qui formava part del grup i que es va presentar a les primàries de Granollers per la Independència – Primàries Catalunya, es suma a la candidatura de Junts per Granollers. I ho farà formant part de la llista electoral que es presentarà als comicis del maig.

Arnau Peral escoltant Àlex Sastre, a la nova seu de Junts per Granollers, al carrer Barcelona

L’Arnau Peral, va néixer a Granollers l’any 2000. Va estudiar a l’Escola Pia de Granollers i a l’institut Carles Vallbona. Per completar la seva formació va estudiar comerç internacional a l’universitat de Thomas More de Bèlgica. I actualment cursa un Màster en Business Administration (MBA) a l’Online Business School (OBS), alhora que ho combina amb la seva feina al departament de compres d’una multinacional que fabrica material elèctric.

Peral, ha explicat que ha fet el pas perquè es mostra convençut que Junts és l’alternativa que pot aprofitar l’oportunitat que es presenta després de 16 anys seguits de governs monocolors. I perquè tots els vots a candidatures que no obtinguin un regidor al nou consistori, afavoreixen al PSC.

Per la seva banda, Àlex Sastre s’ha mostrat content de continuar fent créixer el projecte i més “amb joves compromesos amb la ciutat i el país i que tenen les idees clares”. També ha explicitat que l’incorporació d’Arnau Peral és probable que no sigui l’única que hi hagi provinent d’un altre espai polític a la candidatura de Junts.

COMPARTEIX!