fbpx

Josep Rull diu a Granollers ‘que necessitem molts Àlex Sastre a Catalunya’

En l’acte d’inauguració de la seu electoral, el nostre candidat a l’alcaldia en la cita electoral del 28-M ha insistit una vegada més en ‘què estem preparats per governar Granollers però que ara, més que mai, necessitem el vostre suport i ajuda per fer arribar a tothom el nostre missatge’

Josep Rull i Àlex Sastre, sonrients, a l’entrada del nou local de Junts per Granollers

El conseller Josep Rull ha acompanyat el candidat a l’alcaldia de Junts per Granollers, Àlex Sastre, a la inauguració del nou local electoral de la formació. Hi han assistit unes cinquanta persones, entre companys de partit i veïns i veïnes de la ciutat.

El nostre candidat, que ha introduït l’acte, ha recordat que aquestes properes eleccions municipals del 28 de maig ‘Granollers té una oportunitat de canvi.’ I ha afegit que ‘volem sumar totes aquelles persones que creguin en el potencial de la ciutat i ser alternativa.’

Vista general de la seu electoral de Junts, al carrer Barcelona, durant l’acte d’inauguració

Per la seva banda, el conseller Rull, que té una llarga relació personal i política amb Sastre des de fa molts anys, que tots dos han volgut recalcar, ha afirmat avui mateix a les xarxes ‘quin plaer poder donar suport a un grandíssim candidat com l’Àlex.’ I complementant les seva intervenció en la seu del carrer Barcelona, ha afegit que ‘l’Àlex és un corredor de fons que s’ofereix a la ciutat de Granollers com un alcalde madur, preparat, molt proper i rotundament compromès amb la causa de la llibertat de Catalunya.’

COMPARTEIX!