fbpx

Sastre diu que si Junts governa Granollers treballarà per aconseguir una sortida o un final d’etapa de la Volta a Catalunya

El candidat de Junts per Granollers a l’alcaldia s’ha desplaçat aquesta setmana fins La Molina, a la Cerdanya, per seguir el final de l’etapa reina de la Volta a Catalunya 2023.

El candidat de Junts per Granollers, Àlex Sastre, s’ha compromès ‘a treballar per portar una sortida o l’arribada d’una etapa de la Volta a Catalunya a Granollers’ si Junts governa la ciutat.” Per Sastre, ‘la Volta a Catalunya és una prova ciclista de primer nivell internacional, consolidada (enguany es celebra l’edició 102) i arrelada al País’ i que permetria ‘situar Granollers al mapa i promocionar-la com a ciutat que promou l’ús de la bicicleta i reivindicar la indústria i la història ciclista de la comarca’. Enguany es compleixen 30 anys que Granollers va acollir una etapa de la Volta: la 5a etapa de l’edició de 1993 va començar i acabar a Granollers i la va guanyar el corredor francès Laurent Jalabert.

Sastre, que és un cicloturista aficionat des de fa molts anys, es va desplaçar fins a Puigcerdà per pujar en bicicleta el port final de l’etapa reina fins a la Molina (1a categoria, 12,3km al 4,3%), on va guanyar l’actual campió del món, el belga Remco Evenepoel.

COMPARTEIX!