fbpx

Sastre presenta un equip sòlid i preparat per governar Granollers

Aquest migdia Junts per Granollers ha presentat en una plaça de la Caserna que feia goig, per la gent congregada i pel solet que lluïa després d’aixercar-nos amb un dia rúfol, la relació dels components que acompanyaran al nostre candidat a l’alcaldia, Àlex Sastre, en les deu primeres posicions de la llista que presentarem en les eleccions municipals del 28 de maig

Després de donar la benvinguda a totes les persones concentrades, Àlex Sastre ha etzibat ‘us deia fa uns mesos que em veig preparat per governar Granollers, però això no ho puc fer sol, i per això avui presentem els 10 primers integrants de la nostra llista.’ Acte seguit ha anat presentant, un per un, els nou components que han anat pujant a l’estrada i s’han anat presentant (més avall podreu comprovar el perfil biogràfic de tots ells).

El nostre candidat ha dit sentir-se aclaparat de comptar amb aquest equip i aquestes persones perquè ‘ho faran bé ja que porten aquesta ciutat dins del cor i coneixen els diferents i respectius àmbits d’actuació.’ Ha continuat assenyalant que ‘més que mai, de totes les vegades que m’he presentat, el fet de tenir fills és una motivació especial’ perquè vol una ciutat on ‘els nostres fills creixin, juguin, es formin i encarrilin un projecte de vida.’

S’ha referit a l’importància dels comicis del 28-M i ha afirmat que en les passades eleccions municipals 3.800 vots es van quedar sense representació i ha destacat que Junts per Granollers representa el vot útil. Ha dit ‘que és important tenir clar que cada vot compta’ i ha subratllat que ’28 persones poden decantar un regidor i, per tant, el resultat d’unes aleccions municipals.’ Ha demanat que tothom vagi a votar i ha insistit que ‘cal fer-ho per aquelles opcions polítiques que vulguin transformar la ciutat i tinguin possibilitats d’obtenir representació a l’ajuntament.’

Finalment, ha reblat que ‘malgrat ser a l’oposició, Junts per Granollers ha demostrat la seva vocació de govern i que ara hem de saber aprofitar l’oportunitat histórica que hi ha perquè l’independentisme governi Granollers.’

L’acte, que ha durat una hora justa, s’ha acabat amb el cant dels Segadors, l’himne nacional de Catalunya.

1. ÀLEX SASTRE. Sóc Àlex Sastre, nascut a Granollers fa 39 anys i veí del centre. Llicenciat en química i professor, he treballat a l’Escola Pia, a Caldes de Montbui i a Barcelona. Casat amb la Bea i pare de dos fills, Arnau i Elna. Regidor a l’Ajuntament de Granollers des del 2011, he encapçalat la llista electoral del 2015, del 2019 i ara ho torno a fer al capdavant de Junts per Granollers. Entre el 2021 i el 2022 he estat director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Crec en una societat més justa i compromesa, amb les persones i amb la sostenibilitat.

M’agrada: Viatjar i llegir són dues activitats que m’apassionen. Gaudeixo amb la meva família, amb els meus amics i celebrant les festes de Granollers. I quan tinc temps, practico el cicloturisme allà on puc i m’escapo a observar ocells, les meves altres grans passions, a part de Granollers …

  2. LAURA SABATÉS. Sóc Laura Sabatés, filla d’en Josep i l’Anna, i vaig nèixer a Granollers el 1972. He estudiat a l’escola cooperativa Sant Esteve (actual escola pública Salvador Espriu), el BUP a la Vall del Tenes, per acabar el COU a l’Antoni Cumella, de la nostra ciutat. Amb formació posterior de product mànager en tèxtil i confecció, he treballat per empreses d’àmbit nacional i internacional del sector moda. Des de 2003 i fins avui em dedico al comerç familiar, una botiga de roba de dona situada al centre de Granollers. He format part de la junta directiva de l’Associació del Rec al Roc i també de l’associació  Gran Centre Granollers, que vaig presidir entre el 2015 i el 2022. Actualment, sóc vocal de la delegació de la Cambra de Barcelona del Vallès Oriental. Mare d’en Pep i parella del Josep Lluís, amb qui em vaig casar al 2003.

  M’agrada: Valoro molt la família i l’amistat. Sóc feliç amb bona companyia, i al temps lliure m’agrada passejar i gaudir de la natura. Adoro els animals i especialment la Lassie, la nostra gossa.

   3. JOSEP MARIA NOGUERA. Sóc Josep Maria Noguera i Amiel i tinc 61 anys. Diplomat en Ciències Empresarials, Llicenciat en ADE i Economia, Auditor. Valoro l’aprenentatge constant al costat de companyes i companys de professió. Treballo d’assessor fiscal i professor en l’àmbit tributari, comptable i mercantil a l’Universitat Abat Oliba, a l’Escola d’Auditoría i a l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears, entre d’altres entitats.

   M’agrada: Implicar-me amb les entitats de Granollers i el compromís amb les activitats socials que es realitzen a la ciutat. Sóc membre del grup de teatre Quatre x Quatre.

    4. ORIOL VILA (Demòcrates). Sóc Oriol Vila Castelló, nascut el 1973 (50 anys). Des d’aleshores soc veí de Granollers, ara al barri de Sota el Camí Ral.Enginyer Industrial, treballant en l’àmbit privat i de proveïment de serveis al sector públic, amb 24 anys d’experiència al sector de la construcció d’obres i projectes, oficina tècnica, estudis i contractació.M’he dedicat sobretot al cicle de l’aigua, els serveis urbans i l’energia.

    M’agrada: M’apassiona la transformació que requereixen les ciutats per adaptar-les a les necessitats de la seva gent i contribuir a viure-hi millor i, alhora, les permanències imprescindibles per conservar la identitat i la memòria.

    5. ESTER LARA. Sóc Ester Lara Pérez, de 49 anys i nascuda a Granollers. Amb estudis de Tècnica Superior d’Administració, treballo als departaments de gestió, administració i inserció laboral en una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb discapacitat del Vallès Oriental. Casada i mare de dos fills. Sóc la presidenta de la Federació Catalana de Pueri Cantores i representant catalana a la Federació Internacional de Pueri Cantores, membre del Moviment Coral Català, membre del Consell de l’Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya i membre de la junta de la Coral Albada de Granollers.

    M’agrada: Amant del bàsquet, però sobretot del cant coral i m’encanta, tant bon punt disposo de temps, apuntar-me a cantar, organitzar un congrés, un musical o fer de regidora. La meva gran passió són les persones i fer tot el possible per aconseguir millorar la seva qualitat de vida.

    6. ARNAU TORRILLAS (IND). Sóc Arnau Torrillas, nascut l’any 1992. Amb dos graus superiors informàtics. Treballo en una empresa multinacional dins el sector de l’aigua. Sóc el responsable de diverses línies de productes relacionats amb el telecontrol del reg.Granollerí que visc al barri de Tres Torres. Molt vinculat a diverses entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat i en projectes educatius relacionats amb aquest àmbit.

    M’agrada: Sempre que puc, els dissabtes al matí vaig a comprar al mercat de Sant Carles (és el millor moment de la setmana!). M’encanta passejar per la ciutat i explicar a amics i coneguts la història de la ciutat i dels seus racons.

    7. JOAN ESTAPÉ. Sóc de Palou. Vinculat durant molt temps al BM Granollers, primer com a jugador, després com entrenador i ara com a seguidor. Diplomat en Relacions Laborals i Màster de Gestió Administrativa. Sóc gestor administratiu de professió. Treballo a Punt Vermell Gestors, que és el negoci familiar. Visc em parella i sóc pare d’una nena.

    M’agrada: Entre moltes altres coses, l’handbol, el meu esport preferit.

    8. SARA SOLDEVILA (IND). Sóc Sara Soldevila, tinc 42 anys i tinc 3 filles. Mestra de professió. Llicenciada en pedagogia i diplomada en educació musical (o pedagoga i mestre de música).

    M’agrada: L’activisme cultural i per això sóc membre d’associacions culturals i educatives de la ciutat.

    9. AMANDA RAMOS. Sóc Amanda Ramos, coordinadora local de Junts a Granollers. Sóc vicepresidenta del Ampa del Mestres Montaña i també sóc membre d’Amics del Xiprer. Estic molt vinculada al Bàdminton Granollers i al BM Granollers, club al que he estat seguint durant molts anys com a periodista. De pare mexicà i mare sevillana, tinc 54 anys, estic casada i sóc mare de 3 fills; una és advocada, un és enginyer informàtic i el petit, un regal que vam acollir quan tenia 3 mesos, i que avui és un crack del bàdminton. Treballo com a responsable de compres d’Espanya i Portugal en una multinacional del sector serveis-automoció.

    M’agrada: M’encanta la meva família i la meva feina.

    10. MARIA MUNTAL (IND). Sóc Maria Muntal i vaig néixer a Granollers fa 42 anys. Casada amb en Cesc, tenim dues filles, Iona i Mia. Vaig estudiar a l’Escola Pia de la nostra ciutat, dels 4 als 18 anys. Mestra i logopeda, treballo a la ciutat des de sempre.Directora de l’escola pública Turó de Can Gili. Membre del Club Esquí de Granollers, vaig ser la primera monitora de l’Àlex Sastre i d’altres granollerins.

    M’agrada: Sóc simpatitzant de la colla dels blaus i de les bastoneres blaves.

    COMPARTEIX!