fbpx

Josep Serratusell i Maria Glòria Casanovas tancaran la llista de Junts per Granollers pel 28-M

COMUNICAT I L’exalcalde de Granollers, Josep Serratusell, i l’activista i excoordinadora local d’Òmnium, Maria Glòria Casanovas, tancaran la llista de Junts per Granollers que encapçalarà Àlex Sastre per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Josep Serratusell i Sitjes és economista i va ser alcalde de Granollers entre el 1992 i el 1996, primer president del Consell Comarcal del Vallès Oriental (1988-1992) i diputat al Parlament de Catalunya del 1988 al 1999.

Maria Glòria Casanovas i Ricós és una activista cultural, política i associativa amb una llarga trajectòria, i ha estat coordinadora local a Granollers d’Òmnium Cultural entre el 2012 i el 2022.

Josep Serratusell, Àlex Sastre i Maria Glòria Casanovas xerrant aquest matí a la Porxada.

Àlex Sastre ha volgut destacar que ‘amb la incorporació de Josep Serratusell relliguem la nostra trajectòria institucional amb algú que va ser alcalde d’aquesta ciutat i que sap perfectament el que vol dir governar Granollers. La Maria Glòria Casanovas, per la seva banda, representa perfectament aquesta ànima activista que té Junts, i que ha estat un dels rostres i una de les veus protagonistes del moviment independentista els darrers anys en aquesta ciutat’.

Junts per Granollers donarà a conèixer la totalitat de la candidatura el proper dia 26 d’abril en un acte públic.

COMPARTEIX!