fbpx

Àlex Sastre: ‘Aquest Sant Jordi, llegim i estimem’

El nostre candidat a l’alcaldia de Junts per Granollers, Àlex Sastre, aprofitant la festa de Sant Jordi, ha fet unes declaracions convidant tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat a ‘llegir i estimar’, assenyalant que amb la nostra presència al carrer ‘podrem conversar del Granollers que tots tenim ganes de construir a partir del 28 de maig’

Segon any de la festa de la rosa i el llibre després d’una etapa molt difícil a causa del coronavirus que, a diferència del 2022, enguany s’està desenvolupant amb bon temps i normalitat als nostres carrers amb la participació massiva de tothom. I Granollers no és l’excepció. ‘Cap de setmana de Sant Jordi, un Sant Jordi que cau en diumenge, que ho podem gaudir durant dos dies després d’aquests dos anys complicats que hem passat per la pandèmia’, ha afirmat Àlex Sastre aquest matí en unes declaracions prèvies a l’inici de la primera de les dues jornades de celebració. Ha remarcat que durant el temps de la crisi pandémica ‘no hem pogut gaudir Sant Jordi com tocava i a més, l’any passat, va ser un Sant Jordi força plujós. Per tant, aquest cop tot ha d’anar com ha d’anar i us animo a sortir al carrer, a comprar roses, a comprar llibres, a tafanejar, fer una volta …’ Ha convidat a gaudir de la programació prevista per ‘aprofitrar per veure els Xics, veure les sardanes i puntejar si cal. Per tant, tindrem tot tipus d’activitats culturals a Granollers.’ I ha tancat el seu missatge per destacar que Sant Jordi ‘és un dia preciós de l’any, és un dia per gaudir, per ser al carrer i la gent de Junts per Granollers doncs bàsicament també hi serem i esperem poder conversar i que poguem parlar de Granollers aquests dos dies.’

LA PARADA DE JUNTS PER GRANOLLERS

Durant tot el matí d’aquest dissabte, Junts per Granollers ha obert la parada al carrer Anselm Clavé, a la cantonada amb Marià Maspons, i demà, dia de Sant Jordi, la tornarem a obrir a les 10 del matí en una doble sessió que és perllongarà tota la tarda a partir de les cinc i fins a les vuit del vespre.

ELS ACTES

LES ROSES I ELS DRACS

I ELS LLIBRES … !!!

COMPARTEIX!