fbpx

‘Estem preparats per governar Granollers i ho volem fer a partir del 28-M’, diu Àlex Sastre en iniciar la campanya

Aquesta nit ha començat la campanya electoral dels comicis municipals del 28 de maig i Junts per Granollers ha posat tota la maquinària en marxa per traslladar a la ciutadania la nostra voluntat de governar Granollers i fer arribar, nítidament, com li agrada dir al nostre candidat a l’alcaldia, Àlex Sastre, el missatge que estem preparats per fer-ho. ‘Fem-ho possible, fem-ho junts’.

Uns minuts abans d’aquesta mitja nit de dijous, com marca la llei, hem fet l’acte iniciàtic d’enganxada de cartells, amb la presència dels mitjans de comunicació de la ciutat a qui Àlex Sastre ha reiterat que ‘estem preparats per governar Granollers i això és el que volem fer a partir del diumenge 28 de maig’.

Tots els membres de la nostra candidatura ens hem trobat a partir de les nou del vespre per ultimar detalls i repostar forces abans d’afrontar la tradicional enganxada de cartells i encarar, ja en campanya, aquest repte que tant ens il.lusiona transmetent a tots els granollerins i granollerines les nostres propostes per transformar la ciutat.

Aquí teníu la galeria d’imatges d’aquesta jornada que obre el camí per fer possible una oportunitat històrica per a Granollers.

COMPARTEIX!