fbpx

Ens hem posat a pedalar!

Primer diumenge de campanya, a quinze dies de les eleccions del dia 28 de maig, i la metàfora que hem utilitzat en el titular és només una llicència que ens hem prés: des de Junts per Granollers fa molts mesos que treballem per aprofitar la gran oportunitat històrica que tenim al davant. Però també és cert que la gran afició pel cicloturisme de l’Àlex, el nostre candidat a l’alcaldia, es contagia i avui hem aprofitat la sortida amb bicicleta que hem fet amb membres de la candidatura i amb tots aquells que s’hi han volgut sumar, fins a Sant Julià, a Palou, per explicar les propostes verdes que tenim per a Granollers, que pivoten en quatre eixos bàsics.

Abans de començar la sortida, als Jardins Agustí Bartra, l’Àlex ha explicat l’excursió que es faria

ELS 4 EIXOS DE LES NOSTRES PROPOSTES VERDES

  • Primer, mobilitat més sostenible, apostant per la bicicleta i ampliat la xarxa pedalable perquè tothom en pugui fer un ús intensiu.
  • Segon, més verd urbà, més arbres a la nostra ciutat, que és una ciutat dura. Per tant, plantant a l’entorn de 1.500 arbres per arribar als 20.000 que marca l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per tenir-ne un per a cada tres persones.
  • Tercer, una fiscalitat verda per incentivar que tothom aposti pel vehícle elèctric i, en aquest sentit, per potenciar l’aparcament, a les empreses, d’aquest tipus de vehícles.
  • I finalment, en quart lloc, reduir els residus. Com …? Amb el pagament per generació, que és un sistema que resumit significa que ‘qui més residus genera, més paga’. En conseqüència, els incentius per reciclar són més i ens permetrà incrementar la taxa de la recollida selectiva.

AQUÍ TENS EL VÍDEO AMB LA PRESENTACIÓ D’ÀLEX SASTRE

GALERIA DE FOTOS DE LA NOSTRA EXCURSIÓ FINS A PALOU PEL PASSEIG FLUVIAL

A un quart i mig d’onze, sortint des de davant de l’Institut Antoni Cumella

Després d’aquests dies de ruixats, tant necessaris per a la vida, aquest matí ens ha acompanyat un sol preciós

L’Oriol i l’Arnau (Peral) en plena pedalada …

La Montse, la Lourdes, la Marina i en Jordi han matinat per tenir preparada la intendència pels ‘esforcats’ de la ruta

Imatge del piscolabis davant la parròquia de Sant Julià de Palou

Recuperades les forces, camí de tornada cap a casa

COMPARTEIX!