fbpx

Àlex Sastre: ‘Plantarem un arbre nou cada dia a la ciutat en els primers 100 dies de mandat’

Aquest matí Junts per Granollers ha presentat les 10 primeres mesures de govern si la formació guanya les eleccions municipals del 28 de maig i el candidat a l’alcaldia, Àlex Sastre, acompanyat de Laura Sabatés, número 2 de la llista i actual regidora, ha anunciat aquestes primeres actuacions, que posen l’accent en els principals àmbits que més preocupen a granollerins i granollerines o que formen part de les línies d’actuació prioritàries, i que es poden implementar amb celeritat.

La presentació de les primeres mesures de govern de la nostra formació, amb Àlex Sastre i Laura Sabatés, s’han fet davant de l’Ajuntament, a la Porxada

LES 10 PRIMERES MESURES QUAN GOVERNEM GRANOLLERS

1.- 100 dies, 100 arbres. En els primers 100 dies de mandat plantarem 100 nous arbres a la ciutat i farem un pla de rutes d’ombres per executar en els 4 anys.

2.- Agendarem una reunió amb els alcaldes de Sabadell i Terrassa per començar a elaborar un pla de treball per una estratègia conjunta del Gran Vallès.

3.- Doblarem la subvenció dels costos laborals per les empreses que generin nova contractació per persones aturades.

4.- Sol·licitarem una revisió de la ponència de valors cadastrals i introduïrem les mesures de rebaixa d’impostos a les ordenances fiscals del 2024. I liquidarem aquests impostos a l’Agència Tributària de Catalunya.

5.- Exigirem una reunió amb el conseller d’Educació per demanar les reformes i ampliacions necessàries dels equipaments de les escoles i un increment de places de teràpia ocupacional post-educació especial.

6.- Instal·larem senyalització anunciant la prohibició de circulació dels patinets elèctrics en zones peatonals i voreres.

7.- Iniciarem el procés de contractació de nous agents de la policia local.

8.- Elaborarem un pla d’inversions a 4 anys vista per la construcció de la residència i centre de dia per a persones grans.

9.- Encarregarem una campanya de civisme posant èmfasi en la neteja.

10.- Desenvoluparem un protocol perquè tots els serveis de l’Ajuntament atenguin en català a la ciutadania.

LA NOTÍCIA A L’INFOVALLÈS, DE VOTV

COMPARTEIX!