fbpx

Artur Mas visita Granollers per donar suport un altre cop a Àlex Sastre

El candidat a l’alcaldia de Junts per Granollers, Àlex Sastre, ha rebut aquest matí de dijous el suport del president Artur Mas, que s’ha desplaçat fins a la nostra ciutat acompanyat també de Jordi Turull, secretari general de Junts. Quatre anys després, l’expresident de la Generalitat ha tornat a recolzar la candidatura de Sastre, ja que el 2019 Mas va participar en un sopar d’inici de precampanya de les passades eleccions municipals i al cap d’un mes va repetir visita amb motiu de l’Open Nigth, en vigilies de la campanya.

Àlex Sastre saludant el president Artur Mas i Jordi Turull, secretari general de Junts, en arribar a Granollers

El president Artur Mas, que té una estreta relació personal amb Àlex Sastre, ha volgut  deixar constància avui del seu suport explícit a la candidatura de Junts per Granollers i les propostes que presentem per a les eleccions del diumenge 28 de maig. I ho ha fet justament acompanyat de Jordi Turull, secretari general de Junts, que els darrers mesos també s’ha prodigat en les seves visites a la ciutat per donar suport a la nostra candidatura i, especialment, al nostre candidat a l’alcaldia.

Turull, Sastre, Mas, Muntal, Estapé i Noguera, en una imatge de la trobada a la Fonda Europa d’aquest matí

Després d’un esmorzar privat, en què també hi han assistit altres membres de la candidatura com Joan Estapé i Maria Muntal, i més tard Josep Maria Noguera, Mas, Turull i Sastre han fet una petita passejada pel mercat del dijous i han aprofitat el moment per acabar per d’intercanviar opinions sobre l’oportunitat histórica que representa el 28-M per a la ciutat i el programa que presentem, dissenyat per Governar Granollers.

COMPARTEIX!