fbpx

Àlex Sastre: ‘Estem demostrant que estem preparats per governar’

El portaveu de Junts per Granollers, entrevistat a Ràdio Granollers, afirma que està a disposició del partit i que els companys hauran de decidir de forma col.legida quin paper ha de tenir de cara a les pròximes eleccions del 2023

Per parlar de l’inici de la campanya ‘Junts, per Catalunya’, que amb el lema ‘Preparats’ dissabte es va posar en marxa a la nostra ciutat, Ràdio Granollers ha entrevistat avui, a través de la periodista Elisenda Cuquet, el nostre portaveu, Àlex Sastre. ‘Això ha representat, ha dit l’Àlex, el tret de sortida de tota aquesta sèrie  d’actes a Catalunya amb la vista posada en les eleccions municipals del 2023’. Així mateix, ha continuat dient, ‘ha estat també el tret de sortida del retorn al carrer després d’un any i mig aturats, des del punt de vista presencial’. Constituïts el juliol del 2020 en plena pandèmia ‘Junts ha aprofitat l’acte, i tots els que vindran arreu del país, per presentar-se públicament’. Per destacar que ‘estem molt contents que s’hagi escollit Granollers per posar-ho en marxa, perquè això representa un reconeixement a la nostra feina’.

Sobre la cita prevista pel maig del 2023, Sastre està convençut que ‘tota la nostra gent de Granollers posarem tota la carn a la graella per guanyar-les’i ha parlat del què farem per intentar-ho: ‘primer, explicar la bona feina que s’està fent des de l’Ajuntament essent oposició i segon, explicar el projecte de ciutat que tenim’. Del primer punt, ha afegit que ‘volem posar en valor la capacitat que hi hagut per arribar i tancar acords amb un govern majoritari, que ha beneficiat tothom, en un moments molts complicats i durs’, per rematar-ho assenyalant : ‘Quan des de l’oposició ets capaç de fer això vol dir que estàs preparats per governar. Del segon punt, ha precisat ‘que anirem explicant i actualitzant el nostre model de ciutat ja que després d’aquesta pandèmia la realitat que ens queda és sensiblement diferent de la que teníem el 2019’.

En la recta final de l’entrevista telefònica, la periodista ha interpel.lat Sastre sobre si tornarà a encapçalar la llista: ‘No li puc dir, perquè no és una decisió meva, sinó que és una decisió que s’ha de prendre de forma col.legiada, que encara no hem abordat’, per afirmar que ‘estic disposat a posar tot el meu bagatge al servei del partit i seran els meus companys qui decidiran de quina forma puc ajudar millor al nostre projecte’.

El portaveu de Junts per Granollers ha acabat la conversa  ‘convidant a sumar-se a tota la gent que es vegi identificada amb el projecte que nosaltres representem’, amb aquests arguments: ‘bona capacitat per governar, capacitat de ser un partit central i amb una aposta de país molt clara, per la llibertat de Catalunya’.

(Si aneu a la secció ‘Recull’ d’aquest web trobareu l’enllaç a l’entrevista a l’apartat ‘Ràdio’)

COMPARTEIX!