fbpx

Àlex Sastre: ‘Estic absolutament convençut que ara és la nostra gran oportunitat per governar Granollers’

En una sala Francesc Tarafa plena a vessar, Jordi Turull, Xavier Trias i Meritxell Budó han acompanyat aquest vespre Àlex Sastre, candidat per tercer cop a l’alcaldia, que diu que s’inicia un nou cicle polític que acabarà amb les majories absolutes. El nostre candidat ha parlat d’oportunitat històrica.

Àlex Sastre durant la seva intervenció d’aquest vespre

Àlex Sastre, amb 39 anys i més de la meitat de la seva vida adulta viscuda essent regidor de la ciutat, ha recalcat ‘el seu fort compromís amb Granollers’. Ha agraït la presència de Xavier Trias –‘la meva font d’inspiració’, ha dit- i ha sentenciat que ‘la tercera és la bona’, en referència a les tres vegades que, amb aquesta, s’haurà presentat com a cap de llista. Al marge del compromís personal, ha destacat la necessitat de ‘no rendir-se mai com a actitud’ i ha valorat el seu creixement personal i polític, que l’ha dut a dir: ‘Em sento fort i a punt per governar Granollers’. I ho ha argumentat, també, en el fet que Josep Mayoral, després de 20 anys com alcalde amb 16 de majories absolutes, no es presenta: ‘Bé, doncs en el que jo considero el meu millor moment, el meu rival més dur no es presenta. I això vol dir que no hi haurà majories absolutes’. Ha remarcat que si des de Junts es fa bé la feina ‘podem governar Granollers. M’hi sento i m’hi veig’. En la seva intervenció ha parlat d’oportunitat histórica ‘si ens en convencem que n’és, ens comprometem a aprofitar-la i ens llancem a explicar-ho bé a la gent, perquè tenim un equip potent i un bon projecte per Granollers’.

Sastre ha parlat, així mateix, de la vertebració nacional i de la cohesió social, assenyalant que ‘és, sobretot, a les grans ciutats del nostre País, que en realitat són de mida mitjana en una mirada global’. Ha raonat, en relació a la llibertat nacional de Catalunya, que ‘som la garantía de l’independentisme i que els vots a la nostra opció també comptaran al marcador dels qui no es rendeixen’. I si aquesta cohesió social i la vertebració nacional es fan a les grans ciutats ‘el país s’estructura i s’equilibra en les comarques’, ha afirmat. Per tot plegat, ‘seguim treballant pel Granollers ambiciós que busca l’excel.lència i les oportunitats en tots els àmbits, exercint de capital’. Per acabar recuperant la idea de ‘Gran Vallès, i convertir Granollers en capital de referència constant, per la nostra capacitat de proposta, al conjunt de Catalunya’.

Jordi Turull, secretari general de Junts

Abans de la intervenció de Sastre, Jordi Turull, secretari general de Junts, ha prés la paraula i ha fet una glosa de les virtuts personals i polítiques del candidat, amb qui l’uneix una estreta relació des de fa anys. Turull, que sempre recorda que l’acció i presència als municipis és essencial per tenir una nació forta, ha valorat la perseverança d’Àlex Sastre en la seva tasca al servei de Granollers després d’onze anys a l’ajuntament i ha dit que a ‘Junts estem molt contents i ens fa molta il.lusió que l’Àlex accepti aquest repte, perquè està preparat i ho ha demostrat per tots els llocs on ha tingut responsabilitats’. Finalment el secretari general ha destacat la seva aptitud i actitud per ajudar a la gent des de l’alcaldia de Granollers ‘en una tercera oportunitat que será la bona’.

Xavier Trias i Meritxell Budó en plena conversa, sota la mirada d’Anna González, que ha presentat l’acte

A l’inici de l’acte, l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias i l’exconsellera de presidència Meritxell Budó han conversat entre ells sobre Àlex Sastre, ja que tots dos el coneixen molt bé Han parlat de les seves qualitats i aptituds més destacades; de la seva vàlua professional, sobretot després de 16 mesos al govern de la Generalitat com a director general de Joventut; o, a títol personal, què els hi representa que una persona com ell, amic des de fa anys, aspiri a liderar una ciutat com Granollers.

La sala Francesc Tarafa estava plena de gom a gom

L’acte s’ha acabat amb una fotografía conjunta de Sastre, Turull, i Budó (Trias ha hagut de marxar uns minuts abans) dalt de l’escenari i amb la interpretació d’Els Segadors. I els assistents a l’acte han pogut departir mentre es feia una copa de cava.

COMPARTEIX!