fbpx

Àlex Sastre: ‘Estic plenament predisposat a tornar a encapçalar el nostre projecte a Granollers’

Acompanyat per Jordi Turull en una trobada amb associats, el portaveu del nostre grup municipal disposa del suport de Josep Serratusell, Carme Esplugas i d’històrics dirigents que han passat per l’ajuntament, i comparteix  el convenciment  que a la ciutat s’ha obert un nou escenari per a les municipals de l’any que ve, que Junts vol aprofitar

Ho ha reflexionat tranquil.lament a casa amb la família, amb els companys del grup municipal, de l’executiva local, amb amics i coneguts de Granollers, ho ha paït bé i aquesta nit, en una trobada amb associats de Junts, Àlex Sastre ha confirmat el que tots estàvem esperant: ‘Vull comunicar la meva predisposició plena a encapçalar una vegada més la nostra llista i per aquesta raó em poso a disposició del partit i de tots els companys i companyes’.

Àlex Sastre fent les seves declaracions, amb Jordi Turull escoltant-lo atentament

Amb Jordi Turull, secretari general de Junts, al seu costat, Sastre ha atès els mitjans de comunicació i ha argumentat la seva decisió ‘perquè em fa il.lusió, pel suport explícit de persones històriques en un projecte que ha anat madurant amb el pas del temps i pel convenciment compartit que l’any que ve anirem a unes eleccions municipals on podem canviar les perspectives a Granollers’. Àlex Sastre, que vol encapçalar per tercer cop la llista electoral, s’ha compromès a ‘posar tota la carn a la graella perquè aquestes expectatives que hi ha es confirmin’. I en aquest sentit, a tall d’exemple, ha explicat que la trobada d’avui ‘ha de servir per enfortir-nos, anar junts i conjurar-nos perquè aquest canvi que volem a la ciutat arribi’.

Després de la conferència de premsa, Turull ha intervingut i ha fet un canvi d’impressions amb els assistents

Per la seva banda, el paretenc Jordi Turull, també ha parlat pels periodistes, i a més d’expressar la seva amistat personal amb Àlex Sastre, ha estat taxatiu en una de les seves intervencions: ‘A la tercera va la vençuda’. Content de tornar a Granollers, amb tó més seriós però igual de ferm, ha afirmat que ‘sempre és un plaer venir a la ciutat i més si és per fer costat a l’Àlex i als companys de Junts’. Ha reflexionat  sobre la política com a servei a la societat i ha dit que ‘és útil si serveix per fer feliç a la gent, solucionant problemes o generant iniciatives’ i aquí ha volgut lloar la determinació de l’Àlex per la decisió anunciada avui: ‘Ell, en lloc de dir que no es vol complicar la vida, es compromet per ajudar a aconseguir aquesta felicitat que persegueix la gent, ara que a Granollers s’obre un nou escenari’.

Imatge del sopar en què s’ha conegut la decisió que aquesta nit ha comunicat Àlex Sastre

Unes quaranta persones hem participat en el sopar que ha començat un cop acabada la recepció als mitjans de comunicació. L’exalcalde Josep Serratusell, que no ens ha pogut acompanyar per raons personals, dona suport a la decisió de l’Àlex de tornar a encapçalar la llista de Junts, com l’exalcaldessa Carme Esplugas, que sí que hi ha assistit, així com altres exregidors històrics, propers o compromesos directament amb el nostre ideari polític com Ramon Daví, Jordi Pujol, Joan Antoni Pavón, Albert Canet o Joan Palé. Al final del sopar s’ha obert un col.loqui amb els assistents on Turull ha parlat de la importància d’aquest curs polític que arrenca, tant a nivell de Catalunya com des de la perspectiva de les eleccions municipals, perquè ‘si vols ser útil en la política nacional, la política municipal és bàsica’.

Segons els estatuts de Junts, les ciutats de més de 50.000 habitants (Granollers i Mollet, en el cas del Vallès Oriental) tenen obligació de celebrar primàries per escollir el candidat. L’Àlex ja ha fet el primer pas. El procés es resoldrà durant el mes d’octubre.

AQUÍ PODEU ESCOLTAR L’ENTREVISTA AMB ÀLEX SASTRE EMESA A RÀDIO GRANOLLERS

https://radiogranollers.alacarta.cat/la-informacio-de-serveis/capitol/punt-informatiu-13-30-16-09-2022

AQUÍ PODEU VEURE LA NOTÍCIA EMESA A L’INFOVALLÈS DE VOTV

https://votv.alacarta.cat/valles-oriental/noticia/alex-sastre-vol-ser-candidat-a-les-proximes-eleccions-municipals

COMPARTEIX!