fbpx

Àlex Sastre proclamat cap de llista de Junts per Granollers per a les municipals del 2023

COMUNICAT / L’actual cap de llista del grup municipal Junts per Granollers, Àlex Sastre i Prieto, ha estat proclamat candidat de la nostra formació per a les eleccions municipals de l’any que ve després d’obtenir l’aval majoritari de l’agrupació local.

Àlex Sastre, actual cap de llista de Junts per Granollers, tornarà a encapçalar la formació per a les eleccions municipals de l’any que ve, previstes pel diumenge 28 de maig de 2023. Després que cap candidat més no s’hagi presentat al procés d’eleccions primàries, com preveuen els estatuts de Junts per Catalunya per a les ciutats de més de 50.000 habitants, Sastre ha quedat proclamat automàticament amb el suport majoritari de la nostra militància.

Nascut a Granollers el 1983, Sastre està casat i és pare de dos fills. Llicenciat en química, és professor i es dedica a la política des de l’any 2011 en què va ser escollit regidor a l’Ajuntament de Granollers. Des de llavors ha estat cap de llista dues vegades, a les eleccions del 2015  i a les del 2019.

Des del mes de juny del 2021, combina la seva activitat municipal a la nostra ciutat amb el càrrec de director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, direcció general adscrita al departament d’Afers Socials.

Amb la proclamació d’Àlex Sastre, Junts ja té designats 28 candidats i candidates a 39 dels municipis que integren el Vallès Oriental.

Granollers, 16 d’otubre de 2022

COMPARTEIX!