fbpx

Àlex Sastre: ‘Si és necessari, continuarem participant en la construcció activa de la ciutat’

VOTV entrevista al nou director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, que també valora la primera meitat del mandat municipal 2019-2023

Ara fa un mes, la Generalitat de Catalunya va nomenar el nostre portaveu a l’Ajuntament de Granollers, Àlex Sastre, nou director general de Joventut, càrrec adscrit al department de Drets Socials. Per aquesta raó, la cap dels Serveis Informatius de VOTV, Clara Armengol, l’ha entrevistat i, al marge de les seves responsabilitats i dels projectes que es volen implementar des del govern català des d’aquest departament, ha aprofitat la seva presència per parlar de l’equador de l’actual mandat municipal, que va arrencar fa dos anys.

Sobre la col.laboració que des de Junts per Granollers s’ha ofert a l’equip de govern al llarg dels últims catorze mesos, Sastre ha estat ben explícit: ‘No percebem que cap altra actitud sigui d’utilitat per a la ciutadania. Ens hem trobat amb un mandat atípic, que no ha respost a les expectatives, amb la impossibilitat d’avançar en una gran majoria de les propostes amb les quals ens vam presentar’. I ha continuat la seva argumentació assenyalant que ‘en aquests moments, de dificultat extrema per a molta gent, s’imposa arribar a acords que ajudin i arribin a la majoria de ciutadans’.

Preguntat si aquesta posició de Junts per Granollers es mantindria en la segona part del mandat, el nostre portaveu també s’ha explicat amb claredat: ‘Si nosaltres creiem que cal continuar en aquesta línia, perquè podem ser útils a Granollers, el grup municipal que represento participarà en la construcció activa de la ciutat, amb independència de si els nostres vots són necessaris o no, atesa la majoria del PSC’.

Si vols veure l’entrevista sencera, aquí ens l’enllaç:

https://votv.alacarta.cat/busquem-respostes/capitol/alex-sastre-director-general-de-joventut

COMPARTEIX!