fbpx

Àlex Sastre vol acabar amb la segregació escolar amb projectes educatius atractius i aliances entre centres i equipaments de Granollers

El cap de llista de Junts per Granollers, Àlex Sastre, ha presentat avui les propostes que la formació ha preparat per a les eleccions municipals de diumenge que ve 26 de maig en la lluita contra la segregació escolar, un dels problemes més importants que té la ciutat en matèria educativa. Ho ha fet en conferència informativa, en companyia de Laura Sabatés, la número dos de la candidatura, i després de descartar la zonificació, per resultar problemática ja que no sempre dóna bons resultats, ha anunciat les mesures de Junts per Granollers.

Sastre ha explicat, en primer lloc, ‘que cal generar projectes educatius atractius i únics a tots els centres escolars’ per acabar amb el fet que moltes famílies n’intentin evitar de determinats i generalitzar experiències ‘com la línea musical del Pereanton o l’artistica del Ferrer i Guàrdia, que están funcionant molt bé’. En segon lloc, per concretar-ho, ha parlat de ‘la necessitat de crear aliances entre els centres i els equipaments culturals, artístics, científics i esportius per generar aquests projectes’. Ha situat, en tercer lloc, ‘la necessitat de controlar millor el frau en l’empadronament’ i finalment ha destacat com a quarta línea d’actuació ‘l’exigència de reformar totes aquelles instal.lacions que ho necessitin’ i ha posat com exemple l’escola Joan Solans.

La conferència informativa d’avui s’ha fet davant de l’institut Antoni Cumella

Segons Àlex Sastre, ‘totes aquestes mesures están encaminades a aconseguir que Granollers disposi d’uns centres educatius potents i atractius per poder-hi portar els nostres fills i les nostres filles’ i acabar amb la distribució desigual dels alumnes pels diversos centres de la ciutat.

Com s’ha fet fins ara cada cop que s’ha presentat una de les accions prioritàries del programa, Junts per Granollers ha penjat a les xarxes socials un vídeo temàtic on s’expliquen aquestes propostes per resoldre el problema de la segregació escolar.

COMPARTEIX!