fbpx

Amanda Ramos, escollida coordinadora de l’Agrupació Local de Junts

Un 67% dels associats de Granollers dóna llum verda a la candidatura única amb un ampli suport

Els afiliats de Junts, a Granollers, que com a capital de comarca teníem prioritat en la constitució de la nostra estructura, hem elegit aquest cap de setmana els membres que integraran l’Àgrupació Local després que fa unes setmanes s’elegissin les executives de les vegueries i de totes les comarques catalanes. La regidora de Junts per Granollers, Amanda Ramos, de 51 anys, que liderava la candidatura única n’assumeix la coordinació.

L’Agrupació Local de Junts es completa amb Joan Brichs, com a responsable d’Organització; el regidor Josep Maria Noguera, com a responsable de Política Municipal, i Joan Besson, com a responsable de Comunicació. Com a adjunta a Organització ha estat designada Marina López i Ester Lara serà la responsable de Afiliats. Clàudia Garcia Novellón, Montse Pujadas i Aleix Agustí, tanquen la llista com a vocals elegits. Per la seva condició de regidors, també integren l’executiva el portaveu de Junts per Granollers, Àlex Sastre i Laura Sabatés, com a càrrecs nats. Tots els integrants de la candidatura van superar amb escreix el tall del 50% mínim de vots que fixa els estatuts de la formació.

La nova coordinadora, Amanda Ramos, ha destacat que ‘volem treballar per la nostra ciutat, per la nostra comarca i pel nostre país, amb justícia social, amb igualtat d’oportunitats i amb la fermesa del mandat de l’1 d’octubre. És un orgull formar part d’aquest gran projecte sobiranista que està creixent a tot Catalunya. A nivell local, no podiem ser menys. I tots junts, ho farem’.

Amb Granollers, aquest cap de setmana ja s’han constituït també les agrupacions locals de Les Franqueses, Sant Celoni, La Garriga, Santa Maria de Palautordera, Montmeló i Gualba, amb una participació de 92 persones de 135 associats, que representa una mica més del 68%. Les set poblacions sumen 134.320 habitants.

COMPARTEIX!