fbpx

Comprometre’t amb nosaltres

La consellera de Justícia Lourdes Ciuró ens acompanya el dia que presentem la campanya de captació d’afiliats en l’assemblea que ratifica l’executiva local de Junts per Granollers

La nova consellera de Justícia de la Generalitat, la sabadellenca Lourdes Ciuró, ens ha acompanyat a la sala Sant Francesc en l’assemblea de la nostra agrupació local en el decurs de la qual s’ha ratificat l’executiva elegida pels afiliats de Granollers el passat mes de desembre. Ciuró, després de la trobada, ha fet un missatge a les xarxes socials agraint ‘la càlida rebuda’ que li hem dispensat i ha afirmat que ‘tenim partit, tenim projecte i tenim persones arreu del territori que estimen el país i treballen cada dia pel seu horitzó nacional’.  Ha parlat de l’actualitat política i d’aspectes relacionats amb la justicia i ha defensat que ‘hem de poder implementar el referèndum’ per assolir els nostres objectius d’independència, el nostre objectiu polític com a eina per tenir un país millor i ha dit també que, en aquest sentit, ‘l’estratègia de l’exili és eficaç’.

La consellera Lourdes Ciró, responsable del Departament de Justícia, en plena intervenció

La sessió l’ha obert la nostra coordinadora, Amanda Ramos, que ha donat la benvinguda als assistents i ha sotmès a votació la ratificació de l’executiva, que ha estat aprovada per unanimitat.

Ester Lara, presentant la campanya de captació de nous afiliats, i la coordinadora Amanda Ramos donant la benviguda a l’inici de l’assemblea

Acte seguit ha prés la paraula Ester Lara, responsable d’Afiliats, que ha presentat la campanya de captació que ha començat avui mateix i que consta de dos elements essencials que es desplegaran a través de les xarxes socials durant les pròximes setmanes. El primer element és un qüestionari que els nostres quatre regidors i regidores han completat i que permetrà conèixer millor la seva personalitat, la percepció que tenen de Granollers i posicionaments polítics. Aquest qüestionari ja es pot veure íntegrament a la nostra página web www.juntspergranollers.cat, a la secció ‘L’Equip’, i mitjançant unes càpsules que resumeixen el contingut, a partir d’ara hi haurà una forta presència a les diverses xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram o Whatsapp. A més, el nostre butlletí mensual +Junts, que publiquem cada primer dijous de mes al diari SomGranollers, també se’n farà ressó amb un format específic. L’altre element són uns vídeos personals dels membres de l’executiva, on expliquem per què ens hem afiliat a Junts i convidem a fer-ho a totes aquelles persones que creguin en el nostre projecte polític. Amanda Ramos ha estrenat avui aquest format i cada setmana, amb la salvedat del mes d’agost, anirà apareixent un vídeo nou fins a un total de deu, que tancaran els membres nats de l’executiva, Laura Sabatés i Àlex Sastre. Al marge de tot això, hi ha hagut una crida a tots els assistents a ajudar a engruixir la nostra massa social fent nous afiliats, que ens enfortiran, a Granollers, a la nostra comarca i a Catalunya.

Àlex Sastre, nou director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya

Precisament, aquesta assemblea d’avui ha servit així mateix per celebrar el nomenament de l’Àlex com a nou director general de Joventut, del departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que es va fer efectiu la setmana passada. El nostre portaveu del grup municipal de Junts per Granollers, satisfet i molt engrescat amb el nou repte al servei del país, ha aprofitat per fer una rápida repassada del què ha estat la primera meitat de l’actual mandat municipal 2019-2023, condicionat indiscutiblement per la pandèmia: ‘Amb l’esforç de tots i la vacunació massiva que s’està fent, esperem que ben aviat sigui un record a pesar de les terribles conseqüències en vides humanes que ha provocat arreu del món i els estralls socials i econòmics ocasionats’. A l’acte també hi ha estat present Alexis Serra, secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, del mateix departament de Drets Socials.

Joan Ramon Casals, coordinador de la Vegueria de les Comarques de Barcelona

Després de la intervenció de la consellera Ciuró, Joan Ramon Casals, coordinador de la Vegueria de les Comarques de Barcelona, ha fet la cloenda de la sessió donant les gràcies per tot l’esforç que s’està fent al territori i molt especialment en el món local quan ens aproximem al primer aniversari de la fundació de Junts per Catalunya.

COMPARTEIX!