fbpx

Constituït el nou consistori, sorgit de les eleccions del 26-M, amb els quatre regidors de Junts per Granollers

Àlex Sastre, com a cap del Grup Municipal de Junts per Granollers, i Laura Sabatés, Josep Maria Noguera i Amanda Ramos, van prendre posessió el dissabte 15 de juny del seu càrrec de regidors i regidores en l’acte de constitució del nou Ajuntament de Granollers, sorgit de les eleccions del passat 26 de maig.

Durant aquest acte, Josep Mayoral, que va encapçalar la llista del PSC, i que va ser la força guanyadora del 26-M a la ciutat, va ser proclamat novament alcalde amb 14 vots a favor i els aplaudiments de bona part de la sala. En la presa de possessió dels nous regidors, la situació política actual que viu Catalunya es va evidenciar en la manera triada per fer la promesa del càrrec dels representants dels partits independentistes, que van acatar la fórmula legal d’acceptació en què s’inclou ‘lleialtat al rei i la Constitució, per imperatiu legal’. Els quatre regidors de Junts per Granollers la van utilitzar: “Continuaré treballant per la construcció d’una Catalunya políticament lliure, socialment justa, econòmicament pròspera i territorialment equilibrada”.

Quan va arribar el torn de les les intervencions dels portaveus dels cinc grups que integren l’Ajuntament de Granollers en aquesta nova legislatura, Àlex Sastre va felicitar Mayoral i la seva llista, però també es va referir a tots els projectes alternatius de la ciutat que no han prosperat els darrers anys i va lamentar que degut a la disgregació de llistes molts vots s’hàgin quedat sense representació municipal. Amb tot i dit això, va posar a disposició del govern el programa ‘sólid’ de Junts per Granollers per millorar la ciutat.

Un cop acabat el ple de constitució de la nova corporació municipal, Josep Mayoral va signar les delegacions que assumeixen els diferents regidors i regidores de l’equip de govern, que comptarà en aquest mandat amb una Coordinació de Govern i s’estructura en quatre àrees: Serveis Generals; Territori i Sostenibilitat; Educació i Creativitat; Promoció Econòmica i Participació.

FINAL DE CURS SOPANT AMB EL CONSELLER JORDI PUIGNERÓ

Junts per Granollers va tancar el curs 2018/2019 el passat dimecres 17 de juliol amb un sopar, obert a associats i simpatitzants, al restaurant El Trull, al Casino de Granollers, que va comptar amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. El seu tarannà obert i la seva proximitat va fer que la cinquantena de persones assistents es delectessin amb les seves intervencions en la tertúlia que es va obrir al final de l’àpat.

Abans, Àlex Sastre va agrair l’esforç de totes les persones que han treballat en el recent cicle electoral, molt especialment en la campanya de les municipals, i va donar les gràcies a les 3.600 persones que amb els seus vots van revalidar una representació de quatre regidors en el consistori granollerí. Va desitjar un bon estiu a tothom amb la promesa de continuar treballant, a partir de setembre, per contribuir a millorar la ciutat i la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes. Tots dos, en els seus parlaments, van tenir paraules de record pels companys i companyes privats de llibertat o a l’exili amb el desig que aquesta situació reverteixi el més aviat millor.

Una cinquantena de persones, enmig d’un molt bon ambient, vam celebrar el final del curs polític

COMPARTEIX!