fbpx

El Consell de Ciutat comença a treballar per la definició d’un Pacte de Ciutat

Per encàrrec de la Junta de Portaveus i amb l’objectiu de contribuir en la recuperació del dinamisme de la ciutat, en resposta a la crisi de la Covid-19

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament han encarregat al Consell de Ciutat, l’elaboració d’un Pacte de Ciutat per la recuperació del dinamisme de la ciutat en resposta a la crisi de la covid-19, al qual s’hi podran adherir entitats i ciutadania. Així s’ha explicat aquest dijous a la primera reunió del Consell de Ciutat, des de la constitució del nou mandat que es va fer el passat 10 de març. La trobada, marcada pel context actual, s’ha fet de manera telemàtica i hi han assistit unes quaranta de persones, inclosos els portaveus dels cinc grups municipals: PSC, ERC, JuntsxGranollers, Ciutadans i Primàries.

La reunió del Consell de Ciutat s’ha fet de forma telemàtica

El motiu de la trobada ha estat donar el tret de sortida per la definició d’un Pacte de Ciutat per la recuperació del dinamisme de la ciutat arrel de la crisi provocada per la Covid-19. Durant la sessió s’ha destacat la importància d’establir compromisos compartits com aquest, el qual inspirarà les accions i projectes impulsats a la ciutat partint de 7 pilars: les persones al centre, avançar cap a una ciutat més saludable i un model de desenvolupament més sostenible, reforçar el comerç i consum de proximitat per a ser una ciutat pròspera, defensar el model de ciutat educadora, promoure la cultura a la ciutat i treballar teixint aliances amb la ciutadania, els agents i les ciutats que ens envolten.

Com ha apuntat el President del Consell de Ciutat i Alcalde de Granollers, Josep Mayoral ‘s’han pres les decisions de manera conjunta al llarg de l’emergència i volem seguir-ho fent’. És per això que la definició d’aquest document es vol fer amb la participació i el compromís dels agents i la ciutadania de Granollers.

Després d’una hora i mitja de trobada, els participants s’han emplaçat les properes setmanes per fer algunes sessions de treball, amb l’objectiu de presentar el Pacte de Ciutat a finals de juliol.

Teniu tota la informació actualitzada a www.granollers.cat/coronavirus

COMPARTEIX!