fbpx

‘El nomenament de l’Àlex Sastre a la Generalitat ens reforça com a grup municipal’

El regidor de Junts per Granollers Josep Maria Noguera valora a Ràdio Granollers la designació de Sastre com a nou director general de Joventut i augura una segona meitat de mandat intensa per la postpandèmia

Dins de la sèrie d’entrevistes que els Serveis Informatius de Ràdio Granollers están fent aquests dies als diversos grups municipals amb motiu de l’equador de l’actual mandat 2019-2023, avui ha estat el torn de Junts per Granollers. El nostre company Josep Maria Noguera, el regidor més veterà del grup amb el nostre portaveu Àlex Sastre, ens ha representat en conversa telefónica i a preguntes de la periodista Elisenda Cuquet sobre l’actualitat relacionada amb la situació sanitària ha començat dient que ‘l’entrada en el cicle de vacunació de la franja de població compresa entre els 40 i els 49 anys, és important perquè això ens aportarà més tranquil.litat’.

Noguera ha reconegut que el mandat va començar amb normalitat però que l’arribada de la pandèmia ‘ens ha revolcat a tots’. Sobre el paper de Junts per Granollers durant aquests mesos ha assenyalat que ‘vam prioritzar posar-nos al costat de la gent i per això hem ofert la nostra col.laboració a l’equip de govern, com també ho han fet els altres grups en tots aquells temes que ens hem pogut entendre’ i quan li han recordat les paraules d’agraïment de l’alcalde per aquest posicionament i a la tasca d’ell mateix durant la negociació de les mesures extraordinàries preses per l’ajuntament ha manifestat que ‘hi hagut un treball intens de tot l’equip (de Junts) i a mi m’ha tocat tancar la proposta final, res més’.

Ha recordat que s’ha hagut d’actuar en una doble línia: les ajudes directes a pal.liar els efectes socials i econòmics de la crisi en persones i en diversos sectors i amb el replantajament de les inversions publiques previstes, com la residència per a gent gran, que tirarà endavant però amb altres paradigmes. Per totes aquestes raons, ha argumentat Noguera, ‘vam donar suport al pressupost, que no era el nostre, per fer possible el pla socio-econòmic destinat a combatre els efectes de la crisi. Però vull recordar que en aquesta etapa també ens hem abstingut o hem votat contra aquelles propostes de l’equip de govern que hem considerat que no s’ajustaven al nostre model de ciutat, per descomptat’. I ha subratllat així mateix que problablement aquest mateix mes de juny ja quedaran regulades les ajudes aprovades per a les entitats culturals, socials i esportives.

Per acabar, ha dit que el que queda de mandat ‘seran dos anys amb un marcat carácter postpandèmic, amb els fons Next Generation, que venen de la UE via govern central, que veurem com podrem aplicar i gestionar. Hi ha molta feina a fer’. Com a prioritat, ha assenyalat rebaixar ‘urgentment l’alta xifra de desesocupats, més de 4.400 persones’.

I ha comentat, finalment, la notícia de la setmana per al nostre grup municipal i per a Granollers, el nomenament d’Àlex Sastre com a nou director general de Joventut al govern de la Generalitat de Catalunya: ‘estem satisfets i molt contents amb el seu nomenament perquè reconeix tota la seva trajectòria i això reforça el nostre grup municipal, ja que aquesta nova tasca que assumeix ara l’Àlex és compatible amb la seva feina al si del nostre grup i al servei de la ciutat’.

NOTA: Podeu escoltar l’entrevista sencera a través d’aquest enllaç (https://radiogranollers.alacarta.cat/la-informacio-de-serveis/capitol/punt-informatiu-1130-11-06-2021) o a la nostra secció Recull (ràdio).

COMPARTEIX!