fbpx

Artur Mas visita Granollers per donar suport un altre cop a Àlex Sastre

El candidat a l?alcaldia de Junts per Granollers, Àlex Sastre, ha rebut aquest matí de dijous el suport del president Artur Mas, que s?ha desplaçat fins a la nostra ciutat acompanyat també de Jordi Turull, secretari general de Junts. Quatre anys després, l?expresident de la Generalitat ha tornat a recolzar la candidatura de Sastre, ja que el 2019 Mas va participar en un sopar d?inici de precampanya de les passades eleccions municipals i al cap d?un mes va repetir visita amb motiu de l?Open Nigth, en vigilies de la campanya.

Àlex Sastre saludant el president Artur Mas i Jordi Turull, secretari general de Junts, en arribar a Granollers

El president Artur Mas, que té una estreta relació personal amb Àlex Sastre, ha volgut  deixar constància avui del seu suport explícit a la candidatura de Junts per Granollers i les propostes que presentem per a les eleccions del diumenge 28 de maig. I ho ha fet justament acompanyat de Jordi Turull, secretari general de Junts, que els darrers mesos també s?ha prodigat en les seves visites a la ciutat per donar suport a la nostra candidatura i, especialment, al nostre candidat a l?alcaldia.

Turull, Sastre, Mas, Muntal, Estapé i Noguera, en una imatge de la trobada a la Fonda Europa d’aquest matí

Després d?un esmorzar privat, en què també hi han assistit altres membres de la candidatura com Joan Estapé i Maria Muntal, i més tard Josep Maria Noguera, Mas, Turull i Sastre han fet una petita passejada pel mercat del dijous i han aprofitat el moment per acabar per d?intercanviar opinions sobre l?oportunitat histórica que representa el 28-M per a la ciutat i el programa que presentem, dissenyat per Governar Granollers.

COMPARTE!