fbpx

Àlex Sastre: ?Governarem Granollers i serem el pal de paller de l?independentisme en aquesta ciutat?

Aquest migdia, el nostre candidat a l?alcaldia, Àlex Sastre, ha fet la darrera compareixença davant dels mitjans de comunicació abans de cloure, a mitjanit, aquesta campanya de les eleccions municipals de diumenge, 28 de maig. Acompanyat per la diputada al Congrés Míriam Nogueras, i a l?exterior del Teatre Auditori, ha valorat aquests quinze dies intensos, posant l?accent en el vot útil que representa Junts per Granollers en aquesta oportunitat històrica per a la ciutat i en que la formació es pot convertir en el pal de paller de l?independetisme a l?ajuntament de Granollers.

Àlex Sastre i Míriam Nogueras conversant abans d’iniciar la intervenció d’aquest migdia

A 48 hores de les eleccions, ha dit Àlex Sastre, ?el que volem dir és que som aquí, davant d?una cita histórica, en un moment històric, per poder fer un canvi de panorama polític a la ciutat de Granollers?. I quan hi ha un moment històric com aquest ?és molt important encertar el vot, és molt important fer un vot útil i és molt important tenir clar que aquella opció política que votaràs tindrà representació a l?ajuntament?. Per afegir, ?a més a més, Junts per Granollers representarà l?independentisme al govern municipal?.

Dirigint-se a totes les persones que puguin estar indecises, ha remarcat Sastre, ?és important que tota aquella gent que està dubtant entre candidatures que tenen possibilitats escasses o remotes de tenir representació a l?ajuntamenti que, al final, será com votar en blanc si no la tenen, que ens faci confiança?. Finalment, ha precisat que per què és important donar el vot útil a Junts per Granollers: ?Perquè sabem segur que tindrem representació, que tindrem un molt bon resultat, que entrarem amb força a l?ajuntament i que a més a més tindrem la possibilitat, no només de governar, sinó com deia, de ser el pal de paller de l?independentisme en aquesta ciutat i de ser la veu de l?independentisme en el govern municipal?.

Per la seva banda, Míriam Nogueras, membre de l?executiva nacional de Junts i veïna de Cardedeu, ha declarat ?estar encantada d?acompanyar-te, Àlex?. Fa molts anys que el coneix, ha assenyalat, ?que el seguim i sabem que està absolutament i sobradament preparat per governar Granollers?. Nogueras ha dit que Granollers es pot desplegar encara més i que només una persona com l?Àlex ho pot fer: ?L?Àlex, a més, té una cosa que és importantíssima per a tots nosaltres: té consciència nacional. És importantíssim que al capdavant de les institucions tinguem persones sobradament preparades com és ell i que tinguin aquesta consciencia nacional, perquè des de cada poble, des de cada municipi, també fem país?, ha afegit. ?Si diumenge guanya Junts per Granollers, si guanya l?Àlex, no només hi guanya Granollers, sinó que també hi guanya Catalunya?. I ha fet aquesta crida final: ?Demano a tots els ciutadans de Granollers que diumenge vagin a posar aquest vot útil, no només per Granollers, sinó també pel país, per Catalunya?.

L’Àlex cluca els ulls bromejant davant del somriure de la Míriam, en el dinar posterior a la compareixença

Acabades aquestes intervencions s?ha fet un dinar al restaurant ?El Gato Verde?, dins de les instal.lacions del Teatre Auditori de Granollers, amb assistència de membres de la candidatura de Junts per Granollers i associats de la nostra formació.

COMPARTE!