fbpx

Granollers dona suport als sectors que tenen limitada la seva activitat publicant un llistat de paradistes i restauradors

La web municipal inclou dos nous apartats per consultar les parades del mercat que ofereixen servei a domicili i els bars i restaurants que fan menjar per emportar.

Diversos sectors han vist limitada la seva activitat a causa de les  mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al territori de Catalunya decretades per la Generalitat (RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d’octubre). Amb l’objectiu de donar suport a aquests sectors, l’Ajuntament de Granollers ha creat dos nous apartats dins de la pàgina web municipal per informar sobre els paradistes del mercat que fan repartiment a domicili a Granollers i també els bars i restaurants que fan menjar per emportar i repartiment.

Cartell promocional de la nova iniciativa de l’Ajuntament de Granollers

Així, a www.granollers.cat/elmercatacasa hi ha un llistat amb les parades del mercat, que no es pot celebrar atesa greu situació epidemiològica i les noves mesures per aturar l’increment de casos de Covid-19, que fan repartiment dels seus productes a domicili. En aquest llistat, que és viu i que augmenta a mesura que es va rebent nova informació, s’hi pot trobar producte de tot tipus de parades del mercat i el seu contacte per poder fer les comandes.

D’altra banda, a www.granollers.cat/menjarperemportar, s’hi està generarà un llistat de bars i restaurants de la ciutat que han apostat per fer menjar per emportar i/o que reparteixen a domicili. 

Si ets paradista del mercat del dijous de Granollers i ofereixes repartiment a domicili o tens un bar o restaurant a la ciutat que fa menjar per emportar i vols aparèixer en aquest llistat, fes-nos arribar un correu amb les teves dades a comunicacio@granollers.cat(link sends e-mail)

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Granollers, se suma a les ja existents com la de dos mitjans de comunicació. Així el periòdic el 9nou ha engegat una campanya de suport als bars i restaurants que s’anuncien gratuïtament a la seva web(link is external). D’igual manera, el diari Som Granollers ha creat la campanya “Cuines Obertes”(link is external) i publicarà en les properes edicions informació dels bars i restaurants que ofereixen menjar a domicili.

Teniu tota la informació actualitzada a www.granollers.cat/coronavirus

COMPARTEIX!