fbpx

Junts per Catalunya arrenca a Granollers la precampanya per a les municipals del 2023

L’acte, sota el lema “Junts, per Catalunya”, “Preparats a Granollers”, dóna el tret de sortida a una cinquatena d’actes que farà la formació arreu del país

Junts per Catalunya ha celebrat aquest dissabte 23 d’octubre a Granollers el primer acte de la precampanya per a les municipals del 2023, que serà el primer d’una cinquantena d’actes que farà Junts arreu del país, fins al juliol del 2022, sota el lema “Junts, per Catalunya”, juntament amb el concepte “Preparats”. L’objectiu de la campanya és ser la primera força municipalista per tirar endavant el projecte polític de la independència.

Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats, en plena intervenció avui a Granollers
La portaveu de Junts al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras

A l’acte hi han assistit la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis; la portaveu al Congrés dels Diputats, Miriam Nogueras; el secretari d’organització de Junts per Catalunya, David Saldoni; el coordinador de territori i l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia; l’alcalde de Les Franqueses del Vallès, Francesc Colomer; i el portaveu de Junts a Granollers, Àlex Sastre.

Vista general de la Porxada durant aquest primer acte de ‘Junts, per Catalunya’

Durant els parlaments, la consellera Gemma Geis ha destacat que ‘per guanyar les municipals necessitem fortalesa, que s’aconsegueix a través dels ajuntaments: tenim alcaldes de molta proximitat que estimen el seu territori’ i ha afegit que ‘la independència no serà possible sense la solvència de Junts per Catalunya’. En la mateixa línia, el secretari d’organització, David Saldoni, ha anunciat que ‘les portes de Junts estan obertes per sumar al projecte les millors persones’ i que ‘des de tots els llocs treballem per fer grans municipis i un gran país’.

David Saldoni, secretari d’Organització de Junts per Catalunya
Àlex Sastre, portaveu de Junts per Granollers

Per la seva banda, la portaveu al Congrés dels Diputats, Miriam Nogueras, ha volgut valorar l’actualitat: ‘On estaven els de Podemos quan Marchena va retirar l’acta de diputat a Homs o als líders que vam escollir nosaltres? Miraven cap a una altra banda’ i ha elevat la tasca de l’independentisme, que ha dit ‘és l’únic moviment que ha batallat la ignomínia’.

Raül Garcia, coordinador de Junts al Vallès Oriental
Francesc Colomé, alcalde de Les Franqueses
Segona fila amb els representants de l’executiva de Junts a Granollers

Al seu torn, els líders territorials han posat l’accent en la proximitat que suposa fer política des del territori. L’alcalde Francesc Colomer ha reclamat la necessitat que ‘un alcalde i un regidor tinguin proximitat amb la gent’. Per la seva banda, el coordinador i alcalde, Raül García, ha assegurat que ‘el millor lloc per treballar per les persones és la política municipal i per això us convidem a tots a sumar-vos a Junts des del territori’, i el portaveu de Junts per Granollers, Àlex Sastre, ha remarcat que ‘hem de posar el talent local al servei de projectes de país’ i ha afegit parlant del canvi climàtic com un problema global que a tots ens afecta que ‘les ciutats són l’exemple, des de l’àmbit local, des de la proximitat, de com s’hi pot lluitar si tenim ciutats de mida humana, com és Granollers’.

Panoràmica general que oferia avui la plaça de la Porxada, a Granollers

COMPARTEIX!