fbpx

Junts per Granollers vol connectar el parc Torras Villà amb la plaça Barangé i la Font Verda

El candidat a l’alcaldia de Junts per Granollers, Àlex Sastre, ha presentat una de les propostes prioritàries del programa electoral per a les eleccions municipals del 26-M a partir de la mancança d’espais verds a la ciutat i que, segons consultes fetes per la formació, representa una de les reivindicacions ciutadanes més exteses. Amb Josep Maria Noguera, actual regidor de l’Ajuntament i que l’acompanya com a número tres a la llista de JxG, Sastre ha fet una comparaixença informativa al mateix parc Torras Villà per explicar un projecte que vol revaloritzar tots els parcs municipals posant especial èmfasi en aquest cèntric espai públic.

Àlex Sastre ha dit que ‘es tracta d’un projecte que connecta directament amb dos temes que té pendents Granollers: la reforma de la plaça Barangé i el cobriment de la via del tren de la línea de França’. Per materialitzar-lo, Junts per Granollers proposa quatre accions: la primera, ha dit Sastre, ‘vincular el parc Torras Villà amb la plaça Barangé’. En segon lloc, ‘reformar la plaça Barangé per conectar-la amb el parc municipal’. Per fer-ho posible, en tercer lloc, ‘caldrà la construcció d’una passera elevada sobre l’avinguda del Parc que vinculi els dos espais’ i, finalment, com a quarta acció, ‘el projecte preveu l’ampliació del parc per sobre la via del tren’, que es convertiría en una zona de pas molt utilitzada per la gent i que permetria una connexió directa també amb la Font Verda.

Des del pont del carrer Vinyamata es vol fer la connexió del parc Torras Villà i la Font Verda

Junts per Granollers ha posat en circulació a través de les xarxes socials coincidint amb aquesta presentació un vídeo on s’explica aquesta proposta, com es va fer la setmana pasada amb el tema de la neteja i la recollida d’escombraries a la ciutat, i com es farà en els propers dies amb algunes més de les propostes que encapçalen el programa electoral.

COMPARTEIX!