fbpx

Laura Borràs: ‘Per saber on volem anar hem de saber com, i ha de ser junts’

L’exconsellera de Cultura i número 2 de la llista de Junts per Catalunya al Congrés de Diputats en les eleccions generals del 28 d’abril, Laura Borràs, ha passat avui per la capital del Vallès Oriental a fer campanya per a la cita electoral del 28-A, i a fer a costat a la candidatura d’Àlex Sastre i Junts per Granollers, i ha dinat amb més de trenta associats i simpatitzants en la terrassa d’un cèntric restaurant de la plaça Perpinyà.

Àlex Sastre, amb Laura Borràs, atenent als mitjans de comunicació

Després d’atendre als mitjans de comunicació i ja en la sobretaula posterior a l’àpat, Àlex Sastre ha actuat d’amfitrió agraïnt la presència de Borràs i tot l’esforç que la candidatura està fent per aconseguir uns bons resultats en les eleccions generals i, per tant, una bona representació al Congrés assenyalant que ‘sabem que és un moment de país i no de partit’ en referència a la transcendència d’aquesta primera convocatoria que afrontaran els electors en un mes.

La candidata de Junts per Catalunya, que acompanya Jordi Sánchez al capdavant de la llista, ha demanat ‘a tots i cadascún de vosaltres que sigueu molt conscients de la importància d’aquestes eleccions’ en iniciar la seva intervenció per afegir ‘que Junts per Catalunya és una realitat que no estava prevista’ i que lluitaran, en primer lloc, perquè es faci justícia i que les persones preses i exiliades puguin recuperar la llibertat i tornar a casa ben aviat. Però perquè això sigui possible, ha dit, cal treballar plegats i tenir les idees ben clares: ‘Per saber on volem anar hem de saber com: Junts’. I en aquest sentit, tancant el primer bloc, ha afirmat en relació als companys i companyes que són a la presó i a l’exili, ‘que si ells i elles no defalleixen, nosaltres no tenim dret a defallir…’.

Borràs també ha parlat de les eleccions al Parlament Europeu del 26-M, la tercera gran cita d’aquest cicle imminent, per dir ‘que tenim una gran llista, una llista imbatible, encapçalada pel president Puigdemont i per Toni Comín’ però que encara es pot millorar i que encara queda temps per fer-ho: ‘Si el vicepresident Junqueras vol, hi tindrà un lloc, no, el lloc que li correspon…’.

De les dificultats que viu Catalunya en aquests temps també n’ha volgut fer una extensió als recursos que li calen al país per poder funcionar com pertoca i ha denunciat: ‘Què ha passat amb tots els diners que va comportar l’aplicació del 155 i que no han arribat a Catalunya …?’

Al final del dinar, Borràs i Sastre amb diversos membres de la candidatura de Junts per Granollers

COMPARTEIX!