fbpx

Laura Borràs visita Granollers per enfortir Junts

La candidata a la presidència de la Generalitat aprofita l’estada de pre-campanya per reunir-se amb els nostres regidors i l’Agrupació Local

A hores d’ara, tot i que fins aquest divendres no hi haurà una decisió sobre la data defintiva de les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes com tots sabem pel proper 14 de febrer, Laura Borràs continua la frenètica pre-campanya. Aquest dimecres ha visitat el Vallès Oriental i després de diversos actes, primer a Mollet i després a Parets, s’ha plantat a Granollers amb la simpatía i energía que caracteritzen a qui aspira i vol convertir-se en la primera dona que arriba a la presidència de la Generalitat.

Ni la intensa agenda programada, ni les limitacions que condicionen l’activitat política a causa de la situació que estem suportant des de fa mesos, no treu el son a Borràs, que acompanyada de la diputada al Congrés Míriam Nogueras i dels nostres quatre regidors -Àlex Sastre, Laura Sabatés, Josep Maria Noguera i Amanda Ramos-, ha tingut temps de fer una passejada pel centre de Granollers i ha aprofitat per posar-se al dia sobre la nostra actualitat.

Laura Borràs atenent els mitjans de comunicació a Granollers, amb Àlex Sastre i Raül Garcia, coordinador comarcal

Per aquests condicionants que esmentàvem, l’acte principal de la seva estada ha consistit en una reunió privada, en un format reduït, en què persones convidades del món assistencial sanitari, cultura, ensenyament i empresarial han tingut un canvi d’impressions amb ella i han pogut conèixer directament les propostes de Junts per revertir aquesta etapa tan complicada que estem vivint a nivell de salut pública, econòmica i socialment.

Acabada aquesta trobada hi havia programada una trobada virtual de la nostra candidata amb tots els afiliats i afiliades de Junts al Vallès Oriental, que ha conduït el coordinador comarcal, Raül Garcia, també alcalde de Sant Celoni i que ha estat al costat de Borràs al llarg de tota aquesta llarga i freda tarda de gener.

El nostre regidor-portaveu amb Laura Borràs i Míriam Nogueras, diputada al Congrés

Laura Borràs ha anat atenent a les tres poblacions els mitjans de comunicació convocats. Ha centrat els seus missatges en l’agraïment a tothom per l’esforç esmerçat en la recollida dels avals necessaris que permetran a Junts concòrrer a les eleccions, ‘preludi del que serà una gran victòria’, ha dit. Ha insistit en la necessitat d’estar al costat dels sectors que més están patint la crisi i escoltar-los per mirar d’ajudar-los de la manera més efectiva i aconseguir que l’Estat aporti els recursos que administra i que pertoquen a Catalunya. I en tercer lloc, esclar, ha parlat de les eleccions del 14-F i si es celebraran en aquesta data, el tema que avui interessava més als periodistes: ‘No sabem si les podrem fer aquest dia, però esperem dels departaments del govern i els experts que gestionen la crisi que ens expliquin com s’ho han plantejat perquè es puguin fer i amb garanties’. La candidata ha remarcat que ‘estem en una situació greu perquè tenim el Parlament dissolt i ara ens cal, per damunt de tot, tenir un govern nou, fort i amb capacitat de lideratge’.

En les pròximes hores sortirem de dubtes sobre la data de la cita electoral. Siguin el 14 de febrer o més endavant, la qüestió és que tenim una gran candidata i un equip excel.lent per aspirar a governar Catalunya i assolir el nostre gran objectiu: la independència.

Fem ho junts !!!

COMPARTEIX!