fbpx

Nogueras es compromet amb Sastre en la solució del trasllat de la terminal de mercaderies

El mateix dia que s’ha presentat a Barcelona la campanya ‘Tu ets la nostra veu, tu ets la nostra força’, Míriam Nogueras, vicepresidenta del PDeCAT i diputada i candidata al Congrès de Junts per Catalunya, ha visitat avui el Vallès Oriental per donar suport a alcaldes i alcaldables de cara a les eleccions municipals del 26 de maig.

A Granollers, amb el candidat Àlèx Sastre fent d’amfitrió, els polítics sobiranistes han fet una trobada informativa amb els mitjans de comunicació davant de la sala Francesc Tarafa per comentar aquesta visita i les expectatives de cara a les eleccions. Sastre ha explicat davant dels periodistes ‘que hem demanat a la gent del nostre grup parlamentari a Madrid que ens ajudi en la feina que no s’ha fet des des de l’alcaldia de Granollers: fer efectiu el trasllat de la terminal de mercaderies a la Llagosta’, en referència a la decisió d’ADIF, coneguda fa quinze diez, de prorrogar l’actual concessió a l’estació de Granollers-Centre. El candidat de Junts per Granollers també ha comentat que ha parlat amb Nogueras, que és veïna de Cardedeu, sobre ‘el desdoblament de la línea R-3, de la necessitat d’eliminar els passos a nivel existents a la comarca i de la remodelació de les estacions de Granollers-Canovelles i de Mollet-Santa Rosa’, entre d’altres temes.

Nogueras s’ha compromès a treballar per aconseguir tirar endavant totes aquestes peticions, però ha deixat clar que al Congrès dels Diputats ‘els catalans ho tenim difícil perquè de les 1.000 esmenes presentades darrerament no ens han acceptat ni una i quan el Congrès va acceptar les últimes, no se n’ha executat cap  …’ i s’ha queixat de les dificultats que Catalunya té per poder gestionar tots els recursos que genera. Tot i així, s’ha mostrat molt optimista davant de la triple cita electoral del 28 d’abril i del 26 de maig i ha dit que ‘a la comarca tenim uns magnífics candidats i candidates que aconseguiran que moltes coses canviïn a partir del 26 de maig’.

La trobada amb diversos alcaldes i alcaldables de la comarca, amb els de Les Franqueses, la Garriga i l’Ametlla al capdavant, ha continuat amb un dinar de treball i una ronda de visites a diverses poblacions més.

COMPARTEIX!