fbpx

Presentem la campanya ‘Compra a Granollers!’ en suport del comerç de proximitat

Àlex Sastre explica que ‘hem fet una campanya en positiu perquè la gent compri a la ciutat i al seu barri’

Vivim uns moments que són accelerats i que requereixen d’accions i respostes ràpides per poder superar aquesta greu crisi sanitària que ha esdevingut també crisi econòmica i social. I per això aquest dissabte hem organitzat una acció de suport i defensa del comerç de proximitat, del comerç de barri.

Granollers és una ciutat dinàmica, alegre i viva. Els nostres carrers han estat sempre una gran botiga, on ens relacionem amb els nostres veïns i veïnes. Però aquesta botiga avui és en perill. Aquest progrés ara mateix va marxa enrere. I aquest comerç pateix la crisi de la Covid-19, acusada per unes noves formes i hàbits de consum.

Necessitem que els nostres comerciants continuïn aixecant la persiana cada matí. Perquè només així tindrem una ciutat pròspera, activa, segura, amable i lluminosa. I per això, avui , la gent de Junts per Granollers hem sortit al carrer en suport del comerç de la nostra ciutat.

Àlex Sastre ha atès als mitjans de comunicació a la Porxada, abans d’iniciar una acció que s’ha repartit pels diversos barris de la ciutat

Ens hem concentrat a la Porxada a mig matí, on hem fet la presentació de la campanya ‘Compra a Granollers!’ i hem atès als mitjans de comunicació. El nostre portaveu Àlex Sastre, davant la proximitat de les festes nadalenques, ha animat als ciutadans a participar de la ‘certa’ reactivació que hi ha després de mesos molts durs a causa de la pandèmia i ha explicat que ‘la nostra petició és fer una campanya en positiu demanant a la gent que compri en el comerç de proximitat, en el seu barri i en la seva ciutat’.

Acte seguit, ens hem distribuït ens diversos equips i ens hem traslladat als barris de la ciutat per donar a conèixer entre els nostres comerciants el per què d’aquesta campanya i fer-los arribar tot el suport perquè tots els negocis puguin continuar endavant.

Us deixem una galería d’imatges d’aquesta acció matinal a Granollers.

Pel Centre …

A Can Gili …

A Ponent …

A Sota el Camí Ral …

Al barri de Congost …

A Instituts …

I a la Font Verda … !!!

COMPARTEIX!