fbpx

PROGRAMA ELECTORAL

mirem endavant

1

Ampliarem el parc Torras Villà per sobre la via del tren fins a la Font Verda, i el connectarem amb la plaça Barangé amb una passera peatonal elevada.

2

Iniciarem la construcció d’una residència per a persones grans.

3

Millorarem la neteja i canviarem el servei de recollida d’escombraries al sistema de pagament per generació: qui menys residus generi, pagarà menys.

4

Invertirem en la compra i rehabilitació de pisos i en habitatge de protecció oficial, per generar més oferta de lloguer.

5

Posarem en marxa un projecte pioner d’inserció de persones amb malalties mentals.

6

Ampliarem l’illa de vianants i crearem una corona de circulació de doble sentit amb nous aparcaments, com un de soterrat a la plaça de Roca Umbert.

7

Crearem l’oficina municipal per l’economia circular i la sostenibilitat per informar la ciutadania en accions per lluitar contra el canvi climàtic i un nou model de consum.

8

Aprofitarem esdeveniments com la Mitja i el Circuit i en cercarem de nous per ser referents a nivell de País amb alguna moguda cada mes.

9

Liderarem la creació d’un espai de coordinació entre el Vallès Oriental i Vallès Occidental, i ho farem cooperant més amb els municipis del nostre entorn.

10

Construirem un nou camp de futbol a la zona del parc firal i reformarem el pavelló del parquet i les pistes d’atletisme.

11

Tindrem un alcalde i un Ajuntament compromesos amb els valors de l’1 d’Octubre: República, autodeterminació i drets civils i polítics.

12

Ens imposarem una limitació de mandats: seré alcalde durant 8 anys com a màxim.