fbpx

Sastre demana que el 26-M es voti una inversió de futur per a la ciutat

El cap de llista de Junts per Granollers a les pròximes eleccions municipals, Àlex Sastre, acompanyat per l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i de més de 120 seguidors que han assistit aquesta nit a un sopar-col.loqui, ha obert oficiosament la campanya que culminarà amb la cita amb les urnes del 26 de maig. En les paraules d’introducció, Sastre s’ha dirigit a associats i simpatitzants afirmant que ‘no us demanaré que feu campanya, sinó que expliqueu a la gent de la nostra ciutat que hi la possibilitat de fer un canvi i que l’hem de saber aprofitar’. I s’ha reivindicat com ‘un candidat a l’alcaldia que té molt clar el projecte de país, que vol un país lliure’.

El president Mas, per la seva banda, ha intervingut per assenyalar el potencial de Junts per Catalunya de cara a les eleccions municipals tot recordant que aquesta força es presentarà en més de 900 dels 948 municipis que hi ha al país i ha advertit que ‘no ens despistem, perquè les municipals són les eleccions que ens donen força al país i que un país es pot falcar de moltes formes, però especialment a través de la xarxa que integren les administracions locals’.

En el torn de preguntes dirigides a tots dos polítics, Sastre ha insistit una vegada més en la necessitat d’impulsar un campus universitari a Granollers potenciant també la formació profesional, recordant el seu compromís de limitar a un màxim de dues legislatures el mandat d’alcalde i treballar per corregir i millorar tant la recollida de residus urbans com el reciclatge de la brossa, entre d’altres molts temes. A Mas una bona part de les preguntes que se li han fet han estat relacionades amb el procés polític que viu Catalunya, com la unitat entre les forces sobiranistes en el cicle electoral que començarà el 28-A, la presència d’un sector de la CUP en les eleccions generals i, per descomptat, com veu el judici que s’està celebrant al Tribunal Suprem contra l’independentisme. En aquest sentit, creu que ‘l’orientació de la sentencia ja està escrita però que el que no està clar són els anys de presó que cauran als encausats’ i ha afirmat que mentre ‘els indepèndentistes no siguem majoria, toca crèixer internament i bastir aliances internacionals per obtenir el reconeixement’.

En el missatge final als presents, Àlex Sastre ha demanat que ‘el proper 26 de maig no es voti per agraïment a la feina feta fins ara, sinó en clau d’inversió de futur per a la ciutat’.

Abans de l’acte, Junts per Granollers ha celebrat en el mateix hotel una assemblea extraordinària per aprovar la llista electoral, que ha estat acceptada i que es farà pública de forma gradual els pròxims dies.

COMPARTEIX!