fbpx

Sastre: ‘Si les forces sobiranistes obtenim la majoria el 26-M em comprometo a fer alcalde al candidat més votat’

Sota l’organització del Comitè de Defensa de la República, l’Assemblea Nacional Catalana i Omnium Cultural, el Llevant Teatre, al barri de Ponent, ple a vessar amb més 150 persones va ser l’escenari ahir d’un nou debat de candidats i candidates sobiranistes a l’Ajuntament de Granollers en les Eleccions Municipals del 26 de maig. A més del candidat de Junts per Granollers, Àlex Sastre, hi van participar Núria Maynou (ERC), Mònica Ribell (Primàries) i Raquel Poveda (CUP).

En la introducció inicial de la  moderadora de l’acte, davant la impossibilitat de presentar una candidatura unitària, Àlex Sastre va assenyalar que ‘nosaltres ho vam intentar per activa i passiva perquè enteníem que era una bona opció per mirar d’acabar amb 36 anys d’hegemonia socialista a l’ajuntament, però no hi va haver prou interès’. Sastre va afirmar també que Junts per Granollers estava confeccionant el seu programa ‘amb el suport de tots els integrants de la candidatura i de tots els associats i simpatitzants que s’hi han volgut sumar’ i va anunciar que ‘em comprometo, si les forces sobiranistes obtenim la majoria el 26 de maig, a fer alcalde al candidat més votat’, tot i que va deixar clar ‘que el que espera Junts per Granollers d’aquestes eleccions municipals és poder governar la ciutat’.

Hi van haver moltes preguntes d’un públic convençut que el 26 de maig hi pot haver relleu a l’alcaldia de Granollers i un dels temes que va generar més interès va ser la situació de l’Hospital General. En aquest sentit, es va dir que hi ha dos problemes molt importants: la incapacitat de mantenir en plantilla a molts dels professionals més ben preparats d’aquest centre sanitari i l’insuficient nombre de llits hospitalaris a la comarca que, amb una ràtio de 0,1 llits per cada 1.000 habitants, situen el Vallès Oriental en els llocs de cua de Catalunya. Tots els candidats van coincidir que des de l’alcaldia es pot fer molt per corregir aquests dos problemes.

COMPARTEIX!