fbpx

Sastre vol ampliar l’illa de vianants i millorar la mobilitat transversal de Granollers

Junts per Granollers ha presentat avui les seves propostes prioritàries per a les eleccions municipals del 26-M en matèria de mobilitat, que el candidat a l’alcaldia, Àlex Sastre, en companyia de la número sis de la candidatura, Anna González, ha detallat davant dels mitjans de comunicació en conferència informativa.

La primera de les propostes, destinades als vianants, és ‘la voluntat d’ampliar aquest ús en el tram del carrer Alfons IV des de la plaça de la Corona fins a la confluència amb el carrer Foment i avinguda Prat de la Riba, cosa que comportarà, entre d’altres coses, la ‘pacificació’ dels carrers Bisbe Grivé i Navarra, que connecten actualment l’avinguda Sant Esteve amb Roger de Flor’, ha explicat Sastre. El programa electoral també preveu l’ampliació a zona de vianants del carrer Príncep de Viana des del carrer Guayaquil fins el carrer Sant Jaume.

Tot aquest tram del carrer Alfons IV, segons la proposta de Junts per Granollers, serà de vianants

La segona acció està relacionada amb la mobilitat dels vehícles i amb l’objectiu d’agilitar la circulació a l’entorn del centre de la ciutat i evitar desplaçaments innecessàris, Àlex Sastre ha anunciat que ‘crearem una corona de doble sentit de circulació pels carrers Roger de Flor-Torras i Bages i Girona i entre el mateix carrer Girona, avinguda del Parc, avinguda Sant Esteve, carrer Foment i avinguda Prat de la Riba’. És a dir, una circumvalació que faciliti la mobilitat rodada, ‘amb la construcció d’un nou aparcament soterrat a la plaça de Roca Umbert, que permetrà una nova centralitat a la ciutat’.

Finalment, com a tercera proposta, pensada per a les bicicletes, Sastre ha dit que ‘ampliarem la xarxa ciclable, amb més carrils-bici i carrers de prioritat invertida, per facilitar el desplaçament a tots els equipaments de la ciutat, amb nous aparcaments per a bicis’.

Coincidint amb aquesta presentació, Junts per Granollers ha posat en circulació a través de les xarxes socials un nou vídeo temàtic on s’explica aquesta proposta,

COMPARTEIX!