fbpx

Tot ha començat així

L’encartellada tradicional d’inici de campanya per a les eleccions del 14-F s’ha avançat quatre hores per respectar el toc de queda vigent a causa de la pandèmia

A una hora gens habitual, a tres quarts de vuit de la tarda, el dijous 28 de gener ha començat la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Degut a la situació que viu el món des de fa un any per la irrupció del coronavirus i a les mesures descretades per combatre’l, entre elles el toc de queda a partir de les 10 de la nit, els partits polítics catalans van consensuar fer l’encartellada d’inici de campanya quatre hores abans per respectar les limitacions vigents. També es va acordar donar llibertat a cada municipi per començar aquest dijous o fer-ho el divendres 29, primer dia oficial de la campanya.

A més de ser el nostre portaveu, l’Àlex aquest cop també va de candidat a la llista que encapçala la Laura Borràs

Junts per Granollers hem escollit la plaça de la Corona per la tradicional fotografía d’arrencada amb la presència dels mitjans de comunicació. Una bona part de la nostra executiva local, amb els quatre regidors al capdavant, ha donat aquest tret de sortida per fer arribar el nostre missatge, liderat per la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, al conjunt de la ciutadania durant aquestes dues setmanes d’activitat frenètica.

L’Amanda, coordinadora de la nostra agrupació local, amb l’Àlex enganxant el primer cartell de campanya a Granollers

Us deixem aquesta galería de fotos amb els nostres companys i companyes en plena activitat que hem anat capturant durant la campanya a diversos punts de Granollers.

Fem-ho Junts … !!! Junts Per Ser … !!! Junts Per Fer … !!!

Com es diu en castellà, ‘el movimiento se demuestra andando …’ Oi, Àlex i Joan … ?
Tot un equip per fer-ho junts … !!!

COMPARTEIX!