fbpx

Àlex Sastre: ‘Apostem perquè la fórmula alternativa que es decideixi compensi econòmicament els sectors més afectats per la cancel.lació de l’Ascensió’

El portaveu de Junts per Granollers, entrevistat a l’emissora municipal, valora positivament el replantejament que s’ha fet del PAM tot i que fins a final del mandat no hi haurà la visió global del que s’acabi executant.

Ràdio Granollers està fent aquests dies una ronda d’entrevistes amb els representants dels diversos grups polítics de l’Ajuntament per saber l’opinió sobre les actuacions previstes pel PAM i que l’equip de govern municipal va presentar fa uns dies. Però l’actualitat és la que mana i després de conèixer-se ahir que la Fira de l’Ascensió, per segon any consecutiu, es cancel.lava en el seu format habitual per donar pas a una fórmula alternativa que s’haurà de concretar, la perodista Elisenda Cuquet ha interpel.lat el nostre portaveu sobre el tema: ‘Tot el que signifiqui ser prudent, hi estem d’acord. Això sí, que la fórmula de celebració que es decideixi pugui compensar econòmicament els sectors que més perden amb la cancel.lació’, ha dit Àlex Sastre. ‘La suspensió de l’Ascensió, ha afegit Sastre, ha de servir per repensar definitivament el format d’aquesta fira i buscar oportunitats amb un model més atractiu que permeti, quan es pugui recuperar amb normalitat, que aquesta fira torni amb més força’.

Sobre el Programa d’Actuació Municipal 2019-2023, Àlex Sastre ha recordat que des de Junts per Granollers, només declarar-se la pandèmia, ja vam insistir en la necessitat de replantejar aquest programa ‘perquè moltes coses no es podrien fer aquest any, ni durant tot el mandat’. Ha continuatdestacant que ‘a part de la bona predisposició de l’equip de govern, receptiu al nostre posicionament, també observem la intervenció d’altres administracions que permetrà concretar projectes com el centre sanitari del carrer Girona, gràcies a l’aportació de la Generalitat, o desencallar el desdoblament de la línia R-3 entre Parets i la Garriga, amb la participació de l’Estat’. El Ple municipal de març, de dimarts vinent, aprovarà la liquidació definitiva del Pressupost 2020 i será quan es coneixerà el romanent de tresoreria: ‘Seguim en un moment de restriccions i ara necessitem plans de xoc, que es podrán concretar els propers dies quan es materialitzi la liquidació del Pressupost 2020’. Ha destacat també que hi ha diversos projectes importants, com la remodelació de la plaça Barangé, però que l’agudesa de la crisi obligarà a dedicar el 2021 a la planificació d’aquest i altres projectes interessants per a Granollers i que cal continuar treballant per aconseguir complicitats de les altres administracions, repensar determinats projectes i fer petites actuacions que millorin l’entorn urbà, com l’adequació de voreres i, a ser possible, la reforma de l’avinguda Sant Esteve.

COMPARTEIX!