fbpx

Una allau d’avals

Junts reuneix en quatre hores a Granollers 361 avals per ajudar a garantir la presència de la formació en les eleccions del 14-F

A pesar del fred que fa aquests dies a Catalunya, la neu encara no ens ha enfarinat el nostre massís de referència, l’entranyable Montseny, ni molt menys els carrers de les viles i ciutats de la comarca, però aquesta tarda, a Granollers, hi ha hagut una allau … D’avals, concretament. Els que 361 ciutadans han dipositat en les llistes preparades en la parada que Junts ha instal.lant davant del Museu per recollir signatures dins de la campanya ‘Depèn de tu que Junts sigui a les eleccions!’ i permetre que la nostra formació pugui concòrrer a la próxima cita amb les urnes prevista inicialment, com tots sabem, pel proper 14 de febrer de 2021.

La consellera Budó, amb Sastre, Sabatés, Lara, Noguera i Ramos, davant de la parada que avui ha muntat Junts

Diumenge, aquesta acció que s’allargarà fins el dia 3 de gener, va arrencar a molts pobles de Catalunya, i també del Vallès Oriental, amb tanta empenta i il.lusió que la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, la garriguenca Meritxell Budó, que avui ha fet costat a Àlex Sastre i a tot l’equip de Junts, a Granollers, no ha dubtat gens ni mica davant dels periodistes a dir que ‘se sentía molt satisfeta per la reacció de la ciutadania’. Acompanyada de tots els regidors i regidores de Junts per Granollers i de bona part dels integrants de la llista que es va presentar a les eleccions del 26-M de l’any passat, Budó ha afegit que ‘les perspectives electorals són molt bones amb el tándem que encapçalen el president Carles Puigdemont i Laura Borràs’. La diputada al Congrés, Míriam Nogueras, de Cardedeu, s’ha sumat també a l’acció una estona després, dins del reguitzell de visites que ambdues están protagonitzant aquests dies per engrescar tothom i garantir que l’objectiu perseguit amb aquesta campanya arribi a bon port. I és el que ha dit el nostre portaveu a l’Ajuntament, Àlex Sastre: ‘Hi ha molt bones sensacions’.

Passades les vuit del vespre s’ha donat per acabada l’acció de recollida de signatures de Junts, a Granollers

La presència de gent disposada a estampar la seva signatura ha fet que abans de les 5 de la tarda ja hi haguessin moltes persones esperant el torn i que al llarg de les quatre hores que ha durat la recol.lecta hi hagi hagut moments en què s’han format cues, fins i tot. Enmig d’un ambient festiu, com toca aquests dies malgrat les dificultats que viu la nostra societat des de fa mesos, quan s’ha donat per acabada l’acció, a les 8 del vespre, s’havíen recollit 361 avals que, sumats als que ja s’han obtingut a tot el Vallès Oriental des de diumenge passat, farà que de la nostra comarca acabin sortint una bona part dels gairebé 6.000 necessaris que ha de presentar la demarcació de Barcelona en el seu conjunt. Un 0,1% del cens electoral.

Som aixi d’arriats …!!!

COMPARTEIX!