fbpx

El Vallès Oriental constitueix les set primeres agrupacions locals de Junts

Amb una participació del 68% dels associats, Granollers, Gualba, La Garriga, Les Franqueses, Montmeló, Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera elegeixen les respectives executives de cada població.

Com estava previst, després de la constitució de les vegueries i de les agrupacions comarcals, Junts per Catalunya ha iniciat aquest cap de setmana el seu procés d’implantació a nivell local. El Vallès Oriental, juntament amb la comarca del Baix Llobregat, que també forma part de la nostra vegueria, amb set, ha estat la que més agrupacions ha posat en marxa, amb una participació global del 68% sobre un total de 135 associats.

A Granollers, una de les poblacions que per la seva condició de capital de comarca s’havia de constituir prioritàriament, hi ha hagut una participació del 67,7% i la regidora Amanda Ramos ha estat escollida coordinadora de l’agrupació. A Gualba, amb una participació del 75%, s’ha elegit Roser Basté. A la Garriga, amb el 70% de participació, Albert Jiménez serà el coordinador. A Les Franqueses, la participació ha estat del 53’3% i s’ha escollit a Enric Garriga. A Montmeló qui serà el coordinador és Dídac Santisteban, amb una participació que ha fregat el 91%. A Sant Celoni, la població amb més associats de la comarca de moment, amb 40, la participació ha estat del 62,5% i s’ha elegit Albert Serrà, responsable també d’organització de l’Executiva Comarcal. Finalment, a Santa Maria de Palautordera, amb una participació del 80%, s’ha escollit una altra dona, Glòria Caumons. Com es pot observar, hi ha hagut paritat amb l’elecció de 4 coordinadors i 3 coordinadores. 

El dia 29 de desembre Lliçà de Vall serà la pròxima població de la comarca que votarà per constituir la seva agrupació local, mentre altres municipis de la comarca van avançant en els respectius processos amb la mateixa finalitat. Es preveu que abans del 15 de gener hi hagi la segona tongada a tot el país i les poblacions catalanes que no hagin pogut constituir en aquesta data la seva agrupació hauran d’esperar a després de les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel 14 de febrer del 2021.

COMPARTEIX!