fbpx

Els Grups Municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Granollers no assisteixen a la presentació del PAM 2019-2023

Els Grups Municipals d’Esquerra Republicana, Junts per Granollers, Ciutadans i Granollers per la Independència – Primàries Catalunya no assisteixen a l’acte de presentació del PAM 2019-2023 al considerar-lo un acte propi de l’equip de govern on s’hi presenta un document en el que no s’ha tingut en compte la resta de grups del consistori i que, per tant, no s’ha pogut discutir políticament.

Els grups de la oposició consideren que, tot i que l’equip de govern té la legitimitat per elaborar el document sense la participació dels altres grups, no és adequat que la primera noticia que en tinguin sigui en la seva presentació pública. De la mateixa manera, reivindiquen que com a representants de la ciutadania que són, tenen el dret i el deure de tenir una participació activa en les polítiques que es planifiquen i es duen a terme a la ciutat.

Al marge d’aquest posicionament conjunt, des de Junts per Granollers, tot i que entenem que aquesta presentació del PAM 2019-2023 d’aquesta tarda és un acte de l’equip de govern, a partir d’ara en farem un seguiment i mirarem de trobar les vies pertinents per enriquir-lo amb les nostres aportacions.


COMPARTEIX!