fbpx

Granollers viu la seva jornada electoral del 26-M marcada per l’alta participació i la normalitat absoluta

Les eleccions municipals i europees d’avui, 26 de maig, quan els 31 col.legis electorals de Granollers ja han tancat fa una estona, se signifiquen per l’alta participació ciutadana atés que a les sis de la tarda aquesta participació ha superat els set punts i mig respecte del 2015 en el cas de les municipals i més de 13 punts amunt en el cas de les del Parlament Europeu. En total, a les les 18h, 22.314 persones han exercit el seu dret a vot, xifra que representava el 50,81% de l’electorat.

El candidat de Junts per Granollers, Àlex Sastre, ha votat a l’escola Salvador Llobet a tres quarts d’onze del matí acompanyat de la seva família, enmig d’un clima d’absoluta normalitat, com a la resta dels 30 col.legis més de la ciutat, que han constituït les 67 meses sense cap incidència i han pogut obrir les portes a les 9 en punt del matí.

El cens d’aquestes eleccions a Granollers és de 43.873 electors. Com que les eleccions al Parlament Europeu no s’acabaran fins a les 11 de la nit, hora en que tancaran els col.legis a Itàlia, el recompte de les municipals no començarà fins ben entrada la nit.

COMPARTEIX!