fbpx

Injecció de vitamines a Granollers

A vuit dies de les eleccions, el Teatre Auditori concentra gairebé tota la plana major de Junts i entra en escena el MHP Quim Torra

Junts per Catalunya ha celebrat a Granollers, aquest segon diumenge de campanya, l’acte central a la comarca i ho ha fet amb l’assistència de la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, i la irrupció, per primer cop en campanya, del president Quim Torra, inhabilitat del càrrec fa uns mesos per la justicia espanyola. L’exconseller Jordi Turull, la consellera Meritxell Budó, Joan Canadell, Francesc de Dalmases i Àlex Sastre, que ha actuat d’amfitrió, han completat la llista de participants en un míting que ha concentrat bona part dels missatges en recordar la importància d’anar a votar aquest diumenge.

El MHP Quim Torra ha estrenat campanya a Granollers

Sota estrictes mesures de control i un aforament limitat a 66 persones, l’acte s’ha desenvolupat a la sala petita del Teatre Auditori i ha servit per comprovar que la nostra formació encara aquesta setmana decisiva amb molta força i energía, però conscient que la feina s’ha de fer. En tot cas, a Granollers, hi hagut una forta dosi de vitamines per mantenir el ritme per arribar a l’objectiu.

Laura Borràs en plena forma, acabant l’acte

Àlex Sastre ha obert el torn, ha donat la benvinguda a tothom, de manera molt especial a Jordi Turull enmig d’un gran aplaudiment, i ha posat fil a l’agulla de: ‘Malgrat l’estranya situació que vivim a causa de la pandèmia, aquestes no són unes eleccions de fireta i els nostres vots valdrán igual que sempre. Ens hi juguem el mateix, o més, que altres vegades perquè els reptes encara són més colossals que els que estem acostumats a assumir. Per això és important anar a votar diumenge i si és Junts, millor’.

La garriguenca Mertitxell Budó ha estat explícita: ‘El 14-F farem la millor política d’igualtat convertint una dona en presidenta de la Generalitat per primer cop. Us demanem confiança perquè som la garantía d’un govern independentista per transformar el nostre país. Fem una crida perquè tothom vagi a votar’.

Joan Canadell, fins fa deu dies president de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Catalunya, ha agraït al president Torra ‘la seva complicitat’ i ha dit per què hem de guanyar les eleccions: ‘El 14-F volem guanyar bé per fer la major transformació que ha fet el nostre país. Volem construir un dels millors països d’Europa i volem desenvolupasr tot el nostre potencial econòmic, social i cultural. I tot això només ho aconseguirem amb un govern independentista fort’.

Un emocionat Jordi Turull, content de tornar a Granollers, s’ha expressat així: ‘La repressió de l’Estat té per objectiu que l’anhel d’independència de Catalunya acabi sent residual, però no ens hem de deixar arrossegar pel derrotisme. El país i la seva gent no ha fallat mai i contra del que alguns preveien, Catalunya segueix dempeus’.

Quim Torra, que s’ha estrenat en aquesta campanya, ha avisat que parlaria de temes relacionats amb la pandèmia (Covid) i no ens ha enganyat: ‘D’un dia per un altre, el president Pedro Shánchez va anunciar que decretava l’estat d’alarma i centralitzava les competències dels departaments de Salut i Interior. Mai no podría haver imaginat que un dels còmplices d’aquest 155 sanitari s’atrevís a presentar-se com a candidat a la presidència de la Generalitat’.

La nostra candidata a la presidència de la Generalitat ho ha dit ben clar: ‘Ens hi juguem molt!’

Laura Borràs, que el mes passat ja va visitar Granollers en plena precampanya, ha tancat l’acte amb la seva intervenció: ‘Votar a Junts és un vot que ens permetrà lluitar amb eficacia i solvència contra la pandèmia i refermarà, alhora, el mandat de l’1-O. És un vot que si és massiu, minimitzarà la presència de l’extrema dreta a Catalunya, dels que volen destruir la democràcia’. I la nostra candidata a presidir la Generalitat ha insistit en perquè cal anar a votar: ‘L’Estat resol amb la llei i els jutges el que no pot aconseguir democràticament a través de les urnes. El 14-F les hem d’omplir amb vots per la independència, vots plens de terminació, d’il.lusió, de propostes, de futur i de vida. Els vots de Junts. Ens hi juguem molt’.

Reportatge fotogràfic / Ramon Ferrandis

COMPARTEIX!