fbpx

Junts dona a Reus el tret de sortida de les municipals del 2023

Junts per Granollers participa en la segona convenció dedicada al món local pel nostre partit que, sota el lema ‘municipalisme, el motor del país’, posa en marxa tota la maquinària de cara a les eleccions del 2023

Quan queda un any just per a la cita electoral del 2023, Junts ha fet el passat cap de setmana a Reus, capital del Baix Camp, la seva segona convenció municipalista després de la que es va celebrar l’any passat a Badalona. Amb la consigna de ‘fer-nos forts al territori és imprescindible per fer-nos forts a nivell nacional’, durant la tarda de divendres i el matí de dissabte es van fer diverses sessions de treball a base de tallers, taules rodones i parlaments amb l’objectiu d’analitzar la situació actual i posar les línies mestres d’acció en el que será una llarga cursa de dotze mesos.

Junts per Granollers, amb companys i companyes del Vallès Oriental així mateix, hi vàrem enviar una nodrida delegació amb els regidors Àlex Sastre, Josep Maria Noguera i Amanda Ramos o els membres de l’executiva comarcal Jordi Roca i Aleix Agustí, que també és el president de la Joventut Nacionalista de Catalunya al Vallès Oriental. 

El nostre grup municipal va estar representat a Reus per en Josep Maria, l’Àlex i l’Amanda

Com es pot veure en algunes de les imatges que il.lustren aquesta informació, la convenció va facilitar múltiples trobades durant les quals el nostre portaveu Àlex Sastre va aprofitar per remarcar la il.lusió que tenim a Granollers en el futur de la ciutat i per explicar els reptes que hi ha per transformar-la tal i com volem i pensem que s’ha de fer des de Junts.

El portaveu del grup parlamentari de Junts, Josep Rius, a l’esquerra, conversant amb l’Àlex, en Josep Maria i l’Amanda

La nostra delegació amb les conselleres de Justícia i de Drets Socials, Lurdes Ciuró i Violant Cervera, al centre

A més de les intervencions de diversos representants del municipalisme, dissabte van pujar a la tarima de l’auditori Antoni Gaudí el secretari d’organització, David Saldoni; la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, que va afirmar ‘que la independència no es proclamarà als ajuntaments, però tampoc es podrá fer sense els ajuntaments’; el conseller Jordi Turull, que va assenyalar que ‘hem de ser un partit de mentalitat municipal amb determinació nacional’; el vicepresident del govern de la Generalitat, Jordi Puigneró, que va raonar que ‘Espanya és irreformable, una amenaça permanent a la nostra supervivència. Fa tres anys vam demostrar ser el principal partit municipalista i a les pròximes eleccions ho hem de tornar a ser’. El secretari general, Jordi Sánchez, va tancar l’acte i la convenció destacant que ‘volem que la majoria independentista s’expressi amb naturalitat a tots els consistoris a partir del 2023’.

Foto de família de la II Convenció Municipalista de Junts, a Reus

I tot això, va passar una setmana abans del primer acte del congrés que comença aquest dissabte a la ciutat rossellonenca d’Argelers, en què la nostra formació farà el relleu a la direcció del partit. El congrés es tancarà amb una segona sessió el mes de juliol, que completarà tot el relleu estructural, amb l’aprovació també de les ponències política i d’organització.

COMPARTEIX!