fbpx

Junts per Granollers fa arribar al nou conseller d’Interior, Miquel Sàmper, el compromís amb el futur del país

Aprofitant la visita oficial del nou titular del Departament d’Interior a Granollers

Ahir dijous, els regidors de Junts per Granollers Àlex Sastre i Laura Sabatés van mantenir una reunió amb el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, aprofitant la visita oficial que va fer a la ciutat, amb la recepció que li va tributar l’Ajuntament.

Durant la reunió, celebrada a la Sala de Plens, van tractar de l’estat del parc de Bombers de la Generalitat de Catalunya, situat a l’Avinguda de Sant Julià, i van convenir en que no és acceptable que es trobi en l’estat actual. Van parlar també de temes de seguretat relacionats amb la ciutat i de l’actualitat política i sanitària.

Abans de finalitzar la reunió, el portaveu del Grup Municipal Junts per Granollers va agrair la visita al nou conseller i li va reiterar el ferm compromís de la nostra formació amb el país en un moment tan complicat com l’actual per una pandèmia que ha provocat tantes víctimes humanes a Catalunya i arreu del món i, a més, una greu crisi económica i social que s’ha de combatre amb l’esforç de tots, junts.

COMPARTEIX!