fbpx

Ofrena floral de l’Onze de Setembre sota el signe de l’austeritat per segon any consecutiu

Amb una execució ràpida i impecable, Granollers celebra l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya sota els condicionants que encara marca la pandèmia

Junts per Granollers, com les altres formacions polítiques representades a l’Ajuntament i un bon nombre d’associacions i entitats cíviques, culturals i esportives de la ciutat, ha participat aquest matí en l’ofrena floral per celebrar l’11 de setembre, festa nacional de Catalunya. La plaça que porta aquest nom, a l’avinguda Sant Esteve, ha acollit una celebració amb un format limitat per les circumstàncies actuals que, com l’any passat, ha reduït sensiblement l’assistència de convidats i públic, que s’ha situat fora de la zona perimetrada i  controlada.

Josep Maria Noguera i Àlex Sastre, del nostre grup municipal, i Amanda Ramos, com a coordinadora local, camí de l’ofrena

L’acte institucional s’ha iniciat amb una interpretació musical a càrrec de Tais Costa, al violencel, i d’Enric Riera, al violí, ambdós membres de l’Orquestra de Cambra de Granollers. Seguidament s’ha llegit el Ban de l’alcalde Josep Mayoral amb motiu de la Diada Nacional i a continuació Ariadna Illa i Pere Illa, de l’Esbart Dansaire de Granollers, acompanyats de Marçal Ramon a l’acordió, han interpretrat el Ball de l’homenatge.

Enric Riera i Tais Costa, de l’Orquestra de Cambra de Granollers, en plena actuació
Els representants del consistori seguint l’acte institucional d’avui

A partir d’aquest moment, ha començat l’ofrena floral en si encapçalada per els integrants de la corporació municipal, partits polítics, organitzacions sindicals i empresarials i associacions i entitats de la ciutat.

A pesar de les limitacions, la plaça 11 de Setembre ha presentat un bon aspecte
L’acte s’ha tancat amb la interpretació d’Els Segadors

Al final de la celebració s’ha reclamat amnistia per a totes les persones encausades pel Procés

I nosaltres hem aprofitat per fer la fotografia de tot el nostre grup municipal: Josep Maria, Amanda, Laura i Àlex

Un cop acabada l’ofrena, el duet de l’Orquestra de Cambra de Granollers ha musicat el cant d’Els Segadors, l’himne oficial de Catalunya.

Bona Diada Nacional … !!!

COMPARTEIX!