fbpx

Posem en marxa la nostra primera campanya de captació d’afiliats

Junts per Granollers utilitzarà totes les xarxes socials per fer crèixer la nostra agrupació local: et vols comprometre amb nosaltres … ?

Aquest mes de juliol farà un any de la fundació de Junts com a formació política i des de Junts per Granollers vam aprofitar la celebració de la nostra assemblea d’associats, el passat 15 de juny, per presentar la primera campanya de captació d’afiliats, que va començar l’endemà mateix. Consta de dos elements essencials que es desplegaran a través de les xarxes socials durant les pròximes setmanes.

El primer element és un qüestionari que els nostres quatre regidors i regidores del grup municipal han completat i que permetrà conèixer millor la seva personalitat, la percepció que tenen de Granollers i posicionaments polítics. Aquest qüestionari es pot veure íntegrament a la nostra página web www.juntspergranollers.cat, a la secció ‘L’Equip’, mitjançant unes càpsules que resumeixen el contingut i que es podrán començar a veure des de dimarts a les xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram o Whatsapp, o des del dia 1 de juliol al butlletí mensual +Junts, que publiquem cada primer dijous de mes al diari SomGranollers.

L’altre element són uns vídeos personals dels membres de l’executiva, també a través de les xarxes, on expliquem perquè ens hem afiliat a Junts i convidem a fer-ho a totes aquelles persones que creguin en el nostre projecte polític. Amanda Ramos, la coordinadora local, va estrenar la setmana passada aquest format, seguida per Joan Brichs aquest dimecres, i des d’ara cada setmana, amb la salvedat del mes d’agost, tret del dia 4, anirà apareixent un vídeo nou fins a un total de deu, que tancaran els membres nats de l’executiva, Laura Sabatés i Àlex Sastre, ja al mes de setrembre. Si et vols comprometre amb nosaltres, aquí tens l’enllaç per fer-ho: https://decidim.junts.cat/afiliacio. I si tens algún dubte, estem a la teva disposició a: granollers@junts.cat.

COMPARTEIX!