fbpx

Puigdemont li transmet a Sastre el desig que aviat el rebi com alcalde de Granollers

El president Carles Puigdemont i el candidat a l’alcaldia de Junts per Granollers, Àlex Sastre, s’han entrevistat aquest matí a Waterloo, a Bèlgica, dins del conjunt de trobades que el líder de Junts per Catalunya està mantenint amb els candidats i candidates que es presentaran a les properes cites electorals del 28 d’abril i del 26 de maig, respectivament.

Només començar la trobada, a quarts de dotze del migdia, Àlex Sastre i Aleix Agustí, el cap de campanya que l’ha acompanyat en aquest viatge, han obsequiat Puigdemont amb un rajol de Ca l’Espinasa i un exemplar del llibre ‘Ofici de rajoler’, de Pere Cornellas i Paco Cruz, i publicat per l’editorial granollerina Alpina. En aquest punt, han aprofitat per parlar de la festa major i el protagonisme i dinamisme de les colles dels Blancs i els Blaus, que Puigdemont ha demostrat conèixer molt bé.

Abans de comentar estrictament el projecte que Junts per Granollers oferirà de cara a les Eleccions Municipals del 26 de maig, tots dos polítics han aprofitat per parlar de la situació de Catalunya i un Puigdemont ferm i convençut ha manifestat, davant dels obstacles que ha d’anar superant el país, que ‘com que som el poble de l’endemà, després de l’11 de setembre ens vam tornar a aixecar’, moment que Sastre li ha dit ‘president, avui també hem vingut a transmetre-li la força de la gent de Granollers, que seguim mobilitzats i ferms en les nostres conviccions’.

Sastre ha explicat a Puigdemont que el projecte que presenta en les eleccions municipals se centra fonamentalment en les persones, perquè tinguin totes les oportunitats; en la ciutat, perquè sigui verda i sostenible i en el país, per reforçar el model territorial potenciant l’entesa entre els dos vallesos, a grans trets. Li ha assenyalat que ell i que tot el seu equip treballaran per guanyar les eleccions i per poder iniciar, per tant, la transformació que necessita Granollers. El president Puigdemont li ha comentat ‘que tinc ganes que em rebis com alcalde’, a la qual cosa Sastre li ha contestat ‘ …i jo tinc ganes de rebre’l a Catalunya, perquè això significarà que els exilitats i els presos són lliures’.

COMPARTEIX!