fbpx

Sabatés vol que el model d’èxit del comerç al centre de la ciutat sigui el del conjunt de tot Granollers

Laura Sabatés i Ortega, granollerina i comerciant, nascuda fa 46 anys, serà la número 2 de la llista de Junts per Granollers en les pròximes Eleccions Municipals del 26 de maig. El cap de llista i candidat a l’alcaldia, Àlex Sastre, ha presentat avui Sabatés en una conferència informativa convençut que la seva incorporació a l’equip que presentàra la formació sobiranista en les eleccions municipals és una magnífica notícia que reforça un projecte transversal per aspirar a guanyar aquesta cita amb les urnes.

Product manager en tèxtil i confecció, casada i amb un fill, Sabatés regenta el negoci familiar que la seva mare va posar en marxa al carrer Sant Roc l’any 1982 i des d’en fa quatre presideix l’associació Gran Centre Granollers, després de molts anys de formar part de la seva directiva. ‘Durant les festes de Nadal vaig consensuar primer aquesta decisió amb la família i, després, amb els companys de la junta directiva de la nostra associació de comerciants i empresaris. Ara espero fer-ho, també, amb la nostra ciutat…’ ha afirmat en l’acte de presentació per deixar clar que separa els temes personals i professionals d’aquest compromís que assumeix ara i animada per les possibilitats de Junts per Granollers en les eleccions municipals. En aquest sentit, Sastre també ha estat taxatiu: ‘Qui se suma al projecte és Laura Sabatés, no Gran Centre Granollers …’. El cap de llista de Junts per Granollers ha revelat que un dels punts de coincidència per aconseguir incorporar a la llista aquesta independent que no milita en cap formació política és ‘que compartíem el convenciment que el comerç és un dels eixos troncals de la dinamització de la ciutat’ i que tots dos estan absolutament d’acord en què la ciutat ha de ser molt més atractiva del que ho és actualment. Sastisfeta amb el pes i el model comercial que té Granollers, Sabatés ha dit que des de Junts per Granollers treballarem ‘perquè aquest model d’èxit sigui el de tota la ciutat’ i ha afegit que ‘hi ha nous models que venen, que ens atraparan i davant dels quals cal que estiguem preparats’. Per donar consistència a aquesta argumentació, la número 2 de la llista de Junts per Granollers ha destacat que la nostra ciutat, després de Barcelona, és la segona població de Catalunya amb més densitat de comerços per habitant.

En el torn de preguntes, els periodistes han demanat a Àlex Sastre quan se sabrà el nom de la resta de components de la llista i ha manifestat que la setmana que ve es donarà a conèixer el que serà el nucli fort de la candidatura, però ha avançat que Oriol Vila no hi serà i que Eugènia Llonch, per raons personals, deixarà la primera fila tot i que formarà part de la llista.

COMPARTEIX!