fbpx

Sant Jordi converteix Granollers en una festa

Granollers ha pogut celebrar finalment la diada de Sant Jordi 2019 sense els estralls de la pluja i aquesta tarda, esplèndida, l’afluència de ciutadans als carrers i places de la nostra ciutat encara ha estat més nombrosa que al matí. La parada que Junts per Granollers ha muntat com cada any al carrer d’Anselm Clavé s’ha convertit en un dels punts neuràlgics de la diada gràcies a la seva situació, davant de Can Ramoneda en la confluència amb els carrers de Marià Maspons i Santa Esperança.

El candidat a l’alcaldia, Àlex Sastre, ha comptat amb la companyia de la plana major de la llista que la formació presenta en les eleccions municipals del 26 de maig i tots plegats s’han dedicat a atendre i parlar amb les persones que al llarg de la tarda s’han interessat per les propostes que Junts per Granollers ofereix per a la ciutat en la propera cita amb les urnes de l’últim diumenge de maig. L’Àlex, acompanyat de Laura Sabatés, Josep Maria Noguera, Esther Lara, Anna González, Màrius Catafal, Clàudia Escalé, Jordi Torras, Marta Torrellas, Joan Brichs, Aleix Agustí, Joan Besson, Eugènia Llonch i Margarita López, a la tarda, i d’Elvira Novellón, Meritxell Corbera, Pilar Prieto, Miquel Vallelado, Antoni Guzmán, Ramon Anton i Marina López, al matí, han pogut fer arribar a ciutadans carregats de roses i llibres, com marca la tradició, algunes de les iniciatives que Junts per Granollers té preparades per a les eleccions municipals amb el desig de transformar Granollers i convertir-la en una ciutat de referència a Catalunya.

El drac de Sant Jordi que per encàrrec de Junts per Granollers ha dissenyat Biombö Studio s’ha convertit en tot un reclam de la parada que ha atret a grans i petits, que durant tota la jornada s’hi han volgut retratar. De tota aquesta diada, marcada per un calendari que en trenta dies concentra una triple trobada amb els col.legis electorals -generals diumenge que ve, 28 d’abril, i municipals i europees, el 26 de maig- aquí teniu algunes de les millors imatges.

COMPARTEIX!